• darkblurbg
    LET'S MEET!
  • darkblurbg

DE ZON ALS INSPIRATIE

Ik ben Fred Zijnstra en ik ben eigenaar van ALWAYSTHESUN. Sinds mijn start in 1997 help ik bedrijven met het realiseren van hun ambities en groei. Door leiders en teams en mensen te motiveren en te inspireren met ontwikkelen en verbeteren. Met nieuwsgierig zijn en de wil om te innoveren. In een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar iedereen tot grootse daden komt. Voor een andere manier van denken en werken. Ik vind het ontzettend leuk om daaraan te kunnen bijdragen.

 

.

SPECIALIST IN VOORUITGANG

Mijn opleiding en achtergrond liggen in communicatie. Ik heb zowel bij bedrijven als grote reclamebureau’s gewerkt. In uitvoerende functies en op stafniveau, o.a. als Hoofd Communicatie bij Zilveren Kruis Achmea. In mijn werk heb ik leren denken in creatieve concepten, positioneringen en identiteiten. Als zelfstandig ondernemer voegde ik daar later energiek leiderschap, teamontwikkeling en inspirerende werkomgevingen aan toe. Nu help ik bedrijven heel specifiek met hun vooruitgang.

 

LEES MEER OVER MIJN PUBLICATIES 

 

COLOR UP YOUR BUSINESS

Mijn concept van vooruitgang werkt aan een ideale balans op de werkvloer. Een balans waar energiek leiderschap, teamontwikkeling en een inspirerende werkomgeving vloeiend in elkaar overgaan. Zodat er gemakkelijker en spontaan vooruitgang en beweging is. Met kleur, passie en levendigheid. Kleurrijk, door anders te denken en te werken. Door kleur toe te voegen in hoe we met elkaar omgaan onderscheidt ALWAYSTHESUN zich juist van andere consultancybureaus. 

 

ONAFHANKELIJK | PERSOONLIJK | RESULTAAT 

 

.

PROFESSIONEEL NETWERK

Ik maak gebruik van een een professioneel netwerk specialisten. Een netwerk van personen en bedrijven dat in energiek leiderschap, teamontwikkeling en inspirerende werkomgevingen een uitstekende reputatie en deskundigheid heeft opgebouwd. Voor elke opdracht wordt het beste team samengesteld dat het proces begeleidt. Expertise die past binnen de mogelijkheden en middelen. Hoe groot of hoe klein de opdracht ook, altijd expertise met een overdonderend resultaat.

 

LEES MEER OVER MIJN OPDRACHTEN

 

Missie / visie / strategie  ●  Onderzoek  ●  Leiderschapsontwikkeling  ●  Teamontwikkeling / coaching / zelfsturing  ●  Innovaties  ●  Procesverbetering  ●  Bedrijfsidentiteit  ●  Interne communicatie  ●  Werkmethodes  ●  Ontwerp / architectuur werkplekken en -omgeving 

 

.