• darkblurbg
    LET'S MEET
  • darkblurbg

Teams en mensen gedijen het beste in een werkomgeving waarin het streven naar een betere performance zichtbaar en tastbaar voor ze is ingericht. Met alle techniek en tools erbij om het ook te kunnen waarmaken. Een energieke werkomgeving is als de verpersoonlijking voor groei naar de gewenste situatie.

 

LocHal Bibliotheek Tilburg

COLORYOURWORKSPACE

COLORYOURWORKSPACE is een interventie waarin werkplekken logisch zijn ingedeeld in werkzones voor vergaderen, co-worken, concentratie en sociaal contact dragen bij aan werkplezier, vitaliteit en productiviteit. Een inspirerende kraamkamer voor ontmoeten, beleving, ideeën tot wasdom brengen, beheren en samenwerken. Om de verbetering ook op lange termijn vast te houden. De inrichting is tegelijk een weerspiegeling van de identiteit en cultuur, als van dit zijn wij!

 

.

.

.

.

PROFESSIONELE INRICHTING

Kleur je voor je teams en mensen hun werkplekken in voor energie. Met energiek leiderschap voor de mentale ondersteuning en de energieke werkomgeving die daaraan fysiek faciliteert en bijdraagt. Voor deze interventie werk ik nauw samen met professionele huisvestingsadviseurs en inrichters. 

 

.

.

RESULTAAT

● VERBETERT SAMENWERKEN ● VERHOOGT PRODUCTIE ● MOEDIGT CREATIVITEIT AAN ● MEER VERBONDENHEID MET HET BEDRIJF

 

.

LET'S MEET

ALLES OVER DE ENERGIEKE WERKOMGEVING

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

FRED ZIJNSTRA