• darkblurbg
    LET'S DESIGN!

SAMENSPEL VOOR EEN IDEALE BALANS 

Aandacht, waardering en autonomie! Een cultuur waar ontwikkelen en verbeteren het bedrijf of organisatie pro-actiever maakt. Met de focus op het optimaal waarde creëren voor klanten. Zichtbaar in een ideale balans in MENS, WERK en OMGEVING op de werkvloer. Een samenspel tussen energiek leiderschap en teams en mensen. 

 

IEDEREEN WIL GRAAG BIJ EEN GEWELDIG BEDRIJF HOREN EN WERKEN

 

ENERGIEK | INSPIREREND | HYBRIDE 

Vanwege COVID-19 ervaren we wat het is om thuis te werken. We merken echter wel dat daar nieuwe vaardigheden en samenwerking bij nodig zijn. Geen collega's om even mee bij te praten, te overleggen of zomaar te brainstormen. De nieuwe werk / privé balans gaat naar 50% thuis en 50% op kantoor. Het is experimenteren en verbeteren. Jouw energiek leiderschap geeft het vertrouwen. Ik begeleid jouw teams en mensen naar een nieuwe balans. In MENS, WERK en OMGEVING. 

 

.

MENS

VERTROUWEN EN AUTONOMIE

Bij MENS gaat het om de ruimte die teams en mensen krijgen om verantwoordelijkheid voor elkaars werk te nemen. Door met elkaar doelen te stellen en afspraken te maken. En als energiek leider te vertrouwen op hun prestaties en betrokkenheid. Daarbij horen gevoelens van veiligheid, waardering, autonomie, groeimogelijkheden, afwisseling in werk en goede arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten: ruimte voor beweging en tijd voor rust, ontspanning en reflectie.  

 

.

WERK

INNOVATIE EN VERBETERING 

WERK is leren en continue verbeteren. Om sneller tot innovatieve ideeën te komen, producten te maken en de klant voorop te stellen. Door ervaringen te delen, verspilling op de werkvloer tegen te gaan en onduidelijkheden weg te nemen. Het gaat hier om het stimuleren van bevlogenheid en plezier. Met voor iedereen de goede werkmethodiek, afstemming en inrichting. Overal voel en proef je de energie. 

 

.

OMGEVING

INSPIRATIE EN UITDAGING 

Teams en mensen gedijen in een OMGEVING die motivatie, inspiratie en samenwerking faciliteert. Een duurzame omgeving waarin de identiteit van het bedrijf of organisatie voelbaar is. Een identiteit waar we ons graag bij willen aansluiten en ons prettig bij voelen. In zo’n omgeving presenteren we maximaal. Ontmoeten we, overleggen we, ontplooien we ons en bereiken we onze doelen eerder. Een werkplek waar je graag wil zijn en die bij je past. 

 

.

.

.

.

JOUW ENERGIEK LEIDERSCHAP MET IMPROVEYOURSTYLE

Een werkvloer met een ideale balans in MENS, WERK en OMGEVING maakt alleen kans van slagen, wanneer jij als leider daar de wegbereider voor bent. Een energieke leider met veel flair en overtuiging. Mijn learning on the job - programma voor energiek leiderschap stoomt jou daar helemaal klaar voor. 

 

LEES MEER OVER ENERGIEK LEIDERSCHAP 

 

.

.