• darkblurbg
  • darkblurbg

ALWAYSTHESUN

Ik ben Fred Zijnstra en ik heb talloze organisaties geholpen met hun ambities en groei naar een nieuwe situatie. Met de zon als leidraad voor een stap naar voren, naar een andere manier van denken en werken. En dat is niet toevallig zo ontstaan. 

 

.

Toen ik in 1997 als zelfstandig ondernemer begon, inspireerde mij de naam ALWAYSTHESUN al. Een naam die uitnodigt uit tot vrolijkheid, de opgewekte kant van het leven en het in kansen zien. Als het even tegenzit is er gelukkig altijd nog de zon nog. De beste stimulans om de draad weer op te pakken. De zon inspireert mij dagelijks!

 

SPECIALISATIE

Ik heb sterke affiniteit met communicatie. Dat komt door mijn opleidingen en het werk bij diverse reclamebureaus en opdrachtgevers als bij Zilveren Kruis Achmea, waar ik Hoofd Communicatie was. Als zelfstandig ondernemer specialiseerde ik mij na verloop van tijd in verandermanagement, in vitaal leiderschap en het toepassen van Agile en Lean principes in teamcoaching. Daar heb ik ook studies in gevolgd. Alles bij elkaar een sterk fundament om te adviseren én te begeleiden. 

 

.

.

Ik zet mijn kennis en vakbekwaamheid nu heel gericht in om teams en mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Met concrete stappen en zichtbare oplossingen. Ik inspireer, motiveer, coach en stuur aan op eigenaarschap. Met nieuwe wegen ontdekken. Met draagvlak krijgen voor transities. Zodat ze hun inspanningen en betrokkenheid beloond zien met een mooie plek in hun bedrijf. 

 

.

PARTNERS

Ik beschik over een relevant netwerk professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, klantbeleving, leiderschapsontwikkeling, IT, interieurdesign, het nieuwe werken, onderzoek, trainingen en opleidingen. Het zijn mensen en bedrijven met een uitstekende reputatie en bewezen diensten. Waar nodig kan ik daar direct gebruik van maken.