• darkblurbg
  • darkblurbg

DE ZON ALS KOMPAS

Ik ben Fred Zijnstra, senior communicatie- en verandermanager en ik werk onder de naam ALWAYSTHESUN. De zon als kompas voor energie, enthousiasme en positiviteit. Daar kun je nooit teveel van hebben, toch?

Het fascineert mij hoe je met communicatie mensen in beweging kunt krijgen. Aan het begin van mijn carrière legde ik mij vooral toe op commerciële communicatie. Om producten en diensten aan de man te brengen. Het leerde mij om heel gericht te denken en te handelen. Om met compacte en creatieve boodschappen maximale aandacht te krijgen.  

 

VOOR CREATIVITEIT EN DRAAGVLAK 

Ik werkte bij landelijke reclamebureaus en als Hoofd Communicatie bij Zilveren Kruis Achmea. In die functie werd ik overtuigd van het hebben van voldoende draagvlak en waardering voor je plannen. Want zonder; geen beweging op de werkvloer, geen aandacht, geen effectieve communicatie en een bevredigend resultaat voor iedereen. 

Ook toen ik in 1997 als zelfstandig professional verder ging, stonden creativiteit en draagvlak krijgen altijd bovenaan. Met die instelling werkte ik succesvol aan mijn opdrachten. Mijn opdrachtgevers waren altijd goed te spreken over het eindresultaat. Het motiveerde mij uiteindelijk om een verdiepingsslag te maken, de tijd voor een nieuwe uitdaging. Met de zon opnieuw als kompas. 

 

 

WERKEN AAN EEN FANTASTISCH BEDRIJF 

Met ALWAYSTHESUN leg ik mij nu toe op vitaal leiderschap, nieuwe werkvormen, coachen van teams en inspirerende werkomgevingen. Mijn doel is om teams en mensen het gevoel geven bij een fantastisch bedrijf te horen en te werken. Dat ze daarbij vitaal zijn en met veel plezier en voldoening aan de ontwikkeling van zichzelf en aan die van anderen meewerken. Ik vind dat heel leuk om te doen en mijn ervaringen te delen. 

 

MET PROFESSIONELE PARTNERS

Als specialist in het vitaler maken van teams en mensen en wegnemen van weerstanden, kan ik eveneens een beroep doen op mijn netwerk van professionals. Het zijn mensen met bewezen diensten en ervaring. Zij leveren topwerk af op het gebied van vitaal en gezond werken in kantooromgevingen: met binnenhuisarchitectuur, projectinrichting, IT-infrastructuur, HR, digitale transformaties, medewerkersonderzoeken, individuele coaching en meer. De allerbeste mensen komen op de job!