• darkblurbg
    LET'S PROGRESS
  • darkblurbg

FRED ZIJNSTRA

 Sinds de start in 1997 help ik bedrijven met het realiseren van hun ambities en groei. Door leiders en teams en mensen te motiveren en te inspireren. Met ontwikkelen en verbeteren. Met nieuwsgierig zijn en de wil om vooruit te kijken. In een omgeving waar iedereen met plezier werkt en tot grootse daden komt. Ik vind het heel leuk om in die sfeer van betekenis te mogen zijn. Met de mooiste uitstraling die ik mij kan bedenken: de zon!   

 

HELPEN MET VOORUITGANG

Mijn opleidingen, ontwikkeling en achtergrond liggen in communicatie. Ik heb zowel bij bedrijven als grote reclamebureau’s gewerkt. In uitvoerende functies, op managementniveau en op RvB-niveau. In mijn werk heb ik leren denken in concepten, positioneringen en identiteiten. Expertise die mij als zelfstandig ondernemer door de jaren heen heeft gevormd tot wie ik nu ben. Iemand die anderen helpt uit de groeien tot energieke en betekenisvolle mensen. 

 

LEES MEER OVER MIJN OPDRACHTEN 

 

.

PROFESSIONELE PARTNERS

Met ALWAYSTHESUN werk ik samen in een netwerk van personen en bedrijven met bewezen reputatie en deskundigheid. Professionele partners die reeële waarde toevoegen, samengesteld als team naar aard, omvang en intensiteit van de opdracht. Ze staan borg voor jouw persoonlijk succes en voor het succes van je bedrijf. Vanzelfsprekend opererend binnen het beschikbare budget, middelen en mogelijkheden.

 

TOOLS VOOR VOORUITGANG 

Visie-ontwikkeling ●  Onderzoek   Leiderschapsontwikkeling  ●  Teamontwikkeling  ●  Werkomgeving   Communicatie  ●  Identiteit  ●  Begeleiding

 

.

 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact