• darkblurbg
  • darkblurbg

DE ZON IS MIJN INSPIRATIEBRON

Ik ben Fred Zijnstra en ik heb veel organisaties geholpen met hun ambities en groei. Met de zon als inspiratie voor een andere manier van denken en werken. Door teams en mensen en leiders te stimuleren om hun grenzen te verleggen en zichzelf blijvend te ontwikkelen. Zodat ze hun persoonlijke dromen kunnen waarmaken voor een mooie toekomst. Daar wil ik heel graag een bijdrage aan leveren. Met mijn kennis en ervaring. Dat is mijn ambitie.    

 

.

Toen ik in 1997 als zelfstandig ondernemer begon, verscheen ALWAYSTHESUN al snel op mijn netvlies. Een naam die uitnodigt tot vrolijkheid, in de opgewekte kant van het leven. Mijn motto: zit het even tegen in het leven, dan is er altijd de zon nog. Gelukkig! De beste aanmoediging om met vol energie de draad weer op te pakken. 

 

SPECIALISATIES

Ik heb sterke affiniteit met communicatie. Dat komt door mijn opleidingen, het werk bij diverse communicatiebureaus en bij Zilveren Kruis Achmea, waar ik Hoofd Communicatie was en staflid Raad van Bestuur. Als ondernemer, eerst in communicatie, bekwaamde ik mij later in verandermanagement en leiderschap. Volgde studies, behaalde certificaties en deed veel best practices ervaringen op. Het resulteerde in Verandering en Teamcoaching en in Energiek Leiderschap als mijn specialisaties.   

 

OPLEIDINGEN

Psydos - Organisatie Workshops  ●  Yearth Academy - Vitaliteitsmanagement  ●  ICM - Teamcoaching  ●  Agile Consortium - Registered Agile/Scrum Foundation  ●  APMG Change Management - Registered Change Foundation & Practitioner  ●  SRM Communicatiemanagement & Marketingcommunicatie  ●  HEAO Communicatie 

 

.

.

TEAMS EN MENSEN EN LEIDERS VERDER HELPEN

Ik zet mijn specialisaties gericht in om teams en mensen en leiders verder te helpen. Met concrete stappen en zichtbare oplossingen. Ik motiveer en inspireer. Met het nemen van initiatieven. Met het draagvlak krijgen voor je plannen. Om daarmee bij te dragen aan het belangrijkste op de werkvloer: het plezier hebben in je werk! 

 

LEES MEER OVER MIJN OPDRACHTEN EN RESULTATEN 

 

PARTNERS

Ik beschik over een netwerk professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, klantbeleving, individuele coaching, presentaties, interieurdesign, communicatie, onderzoek, trainingen en opleidingen. Het zijn mensen met uitstekende reputaties en bewezen diensten. Voor elke opdracht staat topteam in de startblokken.   

 

.