• darkblurbg
  • darkblurbg

ALWAYSTHESUN

Ik ben Fred Zijnstra en ik heb talloze organisaties geholpen met hun ambities en groei naar een nieuwe situatie. Met de zon als inspiratie voor de vooruitgang, naar een andere manier van denken en werken. Om mijzelf te ontwikkelen in het helpen van teams en mensen & leiders om verder te komen. Door te leren en verbeteren!  

 

.

Toen ik in 1997 als zelfstandig ondernemer begon, kwam de naam ALWAYSTHESUN al snel op mijn netvlies. Een naam die uitnodigt tot vrolijkheid, de opgewekte kant van het leven en het in kansen zien. Zit het even niet mee, dan is er gelukkig altijd de zon nog. Altijd! De beste aanmoediging om elke tegenslag in vooruitgang om te zetten. 

 

SPECIALISATIE

Ik heb sterke affiniteit met communicatie. Dat komt door mijn opleidingen en het werk bij diverse advertising-communicatiebureaus en bij Zilveren Kruis Achmea, waar ik Hoofd Communicatie was en staflid Raad van Bestuur. Als zelfstandig ondernemer specialiseerde ik mij verder in verandermanagement, vitaliteit, leiderschap en teamcoaching, Volgde studies, behaalde certificaties en deed veel best practices ervaring op. Om met de beste professionals voor de allerbeste waardecreatie te zorgen. 

 

.

.

PLEZIER IS HET BELANGRIJKSTE

Ik zet mijn specialisatie gericht in om teams en mensen & leiders verder te helpen. Met concrete stappen en zichtbare oplossingen. Ik inspireer, motiveer, coach en stuur aan op eigenaarschap. Door nieuwe wegen te ontdekken. Met draagvlak voor transities. Zodat ze hun inzet beloond zien met het belangrijkste wat op de werkvloer is te krijgen: persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid, uitdaging en het plezier hebben in je werk. Ongeacht op welk niveau. 

 

.

PARTNERS

Ik beschik in mijn werk over een relevant netwerk professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, klantbeleving, individuele coaching, presentaties, interieurdesign, communicatie, onderzoek, trainingen en opleidingen. Het zijn mensen en bedrijven met een uitstekende reputatie en bewezen diensten. Voor elke opdracht staat een fantastisch topteam klaar.