• darkblurbg
    LET'S MEET!
  • darkblurbg

DE ZON ALS INSPIRATIEBRON

Ik ben Fred Zijnstra en ik heb veel organisaties geholpen met hun ambities en groei. Met de zon als inspiratie voor een andere manier van denken en werken. Door leiders en teams en mensen te motiveren en te inspireren om zichzelf te blijven ontwikkelen en verbeteren. Met altijd nieuwsgierig zijn. Waarmee ze hun persoonlijke dromen kunnen waarmaken voor een mooie en enerverende toekomst. Ik vind het geweldig om aan die ambitie te mogen bijdragen.    

 

.

Toen ik in 1997 als zelfstandig ondernemer begon, verscheen ALWAYSTHESUN al snel op mijn netvlies. Een naam die uitnodigt tot vrolijkheid, in de opgewekte kant van het leven. Zit het even tegen, dan is er gelukkig altijd de zon nog. De allerbeste aanmoediging om met volle energie en vitaliteit weer vooruit te kijken... en te gaan. 

 

SPECIALISATIE

Mijn basis is communicatie. Dat komt door mijn opleidingen, het werk bij diverse communicatiebureaus en bij Zilveren Kruis Achmea, waar ik Hoofd Communicatie was en staflid Raad van Bestuur. Als ondernemer, eerst in communicatie, bekwaamde ik mij later in leiderschap, vitaliteit en verandermanagement. Volgde studies, behaalde certificaten en deed veel best practices op. Het resulteerde in wat ik nu doe: energiek leiderschap, verandering en teamontwikkeling en inspirerende werkomgevingen.

 

LEES MEER OVER MIJN PUBLICATIES 

 

OPLEIDINGEN

Image Companion - Image & Communicatie  ●  Psydos - Organisatie Workshops  ●  Yearth Academy - Vitaliteitsmanagement  ●  ICM - Teamcoaching  ●  Agile Consortium - Certified Agile/Scrum Foundation  ●  APMG Change Management - Certified Change Foundation & Practitioner  ●  SRM Communicatiemanagement & Marketingcommunicatie  ●  HEAO Communicatie 

 

.

.

LEIDERS EN TEAMS EN MENSEN VERDER BRENGEN

Ik zet mijn specialisatie gericht in om leiders en teams en mensen verder te brengen. Met concrete stappen en zichtbare oplossingen. Ik motiveer en inspireer. Met het nemen van initiatieven, met verantwoording nemen en het verkrijgen van draagvlak voor je visie en plannen.

 

LEES MEER OVER MIJN PROJECTEN 

 

NETWERK PROFESSIONELE PARTNERS

Ik beschik over een netwerk professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, klantbeleving,  coaching, presentaties, architectuur, IT, onderzoek, trainingen en opleidingen. Het zijn mensen met uitstekende reputaties en bewezen diensten. Voor elke opdracht staat een topteam klaar voor de beste prestaties en resultaten.   

 

VOOR ELKE OPDRACHT DE BESCHIKKING HEBBEN OVER DE BESTE MENSEN 

 

.