• darkblurbg
    LET'S ENERGIZE
  • darkblurbg

'Als energiek leider zet jij de koers uit voor weerbaarheid en groei van je bedrijf. Jouw ideeën zet je om in een nieuwe visie. Het doel dat jij voor ogen hebt, wordt straks voor iedereen de nieuwe realiteit. De vraag is dan: hoe presenteer je je plannen met volle overtuiging en hoe krijg je de werkvloer mee voor noodzakelijk draagvlak?' 

 

.

DUIDELIJK EN CONSISTENT

Wat willen we bereiken en waarom? En hoe houden we het vast? Dat doel zul jij als energiek leider moeten aangeven. Een visie voor de gewenste situatie. Helder omschreven en ontdaan van warrigheden. Beknopt, ambitieus en met een focus van daar naar toe! In een werkomgeving die jouw ambities faciliteert en uitdraagt.   

 

.

PERSOONLIJKHEID EN STIJL

COLORYOURLEADERSHIP 

Voor een goede presentatie is jouw persoonlijkheid en stijl, jouw personal branding bepalend. Het is het beeld dat management, teams en mensen, afdelingen, klanten en stakeholders hebben van jou als leider. We leven in een virtuele wereld, meningen en opvattingen gevangen in beeld worden in een split second vastgelegd en gedeeld. Hoe energieker en positiever het beeld is over jou, hoe groter de kans dat je plannen doorkomen, opgepakt en worden uitgevoerd. 

 

.

COLORYOURLEADERSHIP is een coachingsprogramma waarmee je effectief bouwt aan jouw personal branding. Aan respect voor jouw visie en draagvlak voor verbeteringen van de performance. Waarbij het niet voelt als een zware opgave maar als een energieke manier van inspiratief leidinggeven. Daar wordt jij bij geholpen. 

GA DOOR NAAR HET PROGRAMMA >

 

.

NEEM HET VOORTOUW

Kleur met energiek leiderschap je bedrijf de volgende fase in. Neem op alle niveau’s het voortouw. Daarin draait het om jouw persoonlijkheid en stijl. Daarmee steun je mentaal de werkvloer om hun performance te verbeteren en samen te werken naar de gewenste situatie. Het gaat niet zozeer om het aanmoedigen van hun werk, ze weten wat ze moeten doen, maar op jouw présence en de energie die je op je teams en mensen overbrengt.

GA NAAR ENERGIEKE TEAMS >

 

RESULTAAT

● ONDERSCHEIDEND ● EIGEN PERSOONLIJKHEID EN STIJL ● STERKE WILSKRACHT ● STIMULEERT ANDEREN 

 

.

LET'S ENERGIZE

ALLES WETEN OVER ENERGIEK LEIDERSCHAP? 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

FRED ZIJNSTRA