• darkblurbg
    LET'S ENERGIZE
  • darkblurbg

HOE VERTEL IK MIJN PLANNEN?

Jouw ideeën voor groei zul je eerst moeten omzetten in een nieuwe visie. Of het gaat over investeren in duurzaamheid of over uitbreiding van de service. De gewenste situatie, het doel dat je voor ogen hebt, wordt de nieuwe realiteit. Onvermijdelijk komt dan de vraag: hoe krijg je je plannen over de bühne? Het slagen van jouw plannen hangt immers van de acceptatie van jouw teams en mensen af. 

 

JOUW PERSONAL BRANDING

Bij energiek leiderschap is jouw personal branding bepalend. Het is het beeld dat je teams en mensen, klanten en stakeholders hebben van jou. We leven in een virtuele wereld, meningen en opvattingen gevangen in beeld worden in een split second bepaald. Als leider presenteer je je nieuwe visie met verve, een verandering is in de maak. Daar hoort een nieuw beeld bij van jou.

 

.

COLORYOURCOMPANY

Kleur met jouw energiek leiderschap je bedrijf voor de volgende fase in. Jij zult in dat proces het voortouw moeten nemen. Met het concept voor vooruitgang slaag je daarin. De inhoud ligt op visie-ontwikkeling, op jouw persoonlijkheid en stijl, de boodschap die je vertelt, de presentatie ervan en het visualiseren en concretiseren van de groei op de werkvloer naar de gewenste situatie.  

 

.

HET DRAAIT OM JOU

Nu geen producten, goederen of dienst. Nu gaat het om jou! Er wordt geen beroep gedaan op je kennis en ervaring, want die zijn ruim aanwezig. Wel op je leiderschap, je présence, flair, gezag en overtuiging. Om de werkvloer in een ideale en duurzame balans te brengen, dat ze oprecht deel uitmaakt van jouw plannen en daarin meegaat. Naar een situatie om beter, slimmer en wendbaarder te worden. 

 

EN OM JOUW ENERGIE

Gebruik je energie verstandig. Je kunt niet overal tegelijk zijn en overal evenveel aandacht geven. Daarom zet je je energie in op momenten waar het goed wordt besteed en resultaat oplevert. In jouw visie liggen de keuzes verscholen en daar handel je gericht naar. Zo kun je efficient op meerdere borden schaken, je teams en mensen aanmoedigen zonder dat het ten koste gaat van je krachten. Energiek leiderschap is ook het tegengaan van verspilling.  

 

.

VOOR WIE BESTEMD?

Eigenaren, directeuren, leden van het management, human-resource, teamleiders en projectleiders.  

 

RESULTAAT

Van leiderschap naar energiek leiderschap. Naar groei dat jouw bedrijf in de vooruitgang zet begint met een goede intake, gevolgd door een plan en vervolgens komt de uitvoering aan bod. Daarna gaan we aan de slag. Op naar een werkvloer die gemakkelijk meebeweegt op de golven van steeds nieuwe eisen en wensen van klanten en stakeholders. Zo voelt groei aan. 

 

LEES MEER OVER ENERGIEKE TEAMS 

 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact