• darkblurbg
    LET'S ENERGIZE
  • darkblurbg

Als leider zet jij de koers uit voor groei van je bedrijf. Jouw ideeën zet je om in een nieuwe visie, in een gewenste situatie. Het doel dat jij voor ogen hebt, wordt straks voor iedereen de nieuwe realiteit. De vraag is dan: hoe presenteer je je plannen met overtuiging en hoe krijg je de werkvloer mee in jouw visie? 

 

.

VISIE

Wat willen we bereiken en waarom? En hoe houden we het vast? Dat doel zul jij als energiek leider moeten geven. Een visie voor de gewenste situatie. Duidelijk omschreven en ontdaan van warrigheden. Beknopt, ambitieus en met een focus van daar moeten we naar toe! En een werkomgeving die de ambities faciliteert.   

 

.

PERSOONLIJKHEID EN STIJL

Voor een goede presentatie is jouw persoonlijkheid en stijl, jouw personal branding bepalend. Het is het beeld dat management, teams en mensen, afdelingen, klanten en stakeholders hebben van jou als leider. We leven in een virtuele wereld, meningen en opvattingen gevangen in beeld worden in een split second vastgelegd en gedeeld. Hoe energieker en positiever het beeld is over jou, hoe groter de kans dat je plannen doorkomen, opgepakt en worden uitgevoerd. 

 

.

COLORYOURLEADERSHIP

COLORYOURLEADERSHIP is een interventie die het beeld van jou als energiek leider versterkt. Met jouw branding bouw je respect op en krijg je draagvlak voor de verbeteringen van performance op de werkvloer. Waarbij alle motiverende inspanningen niet voelen als een zware opgave maar als een natuurlijke en eigentijdse manier van een boodschap overbrengen. En daar word je bij geholpen. 

GA DOOR NAAR DE INTERVENTIE >>> 

 

.

NEEM HET VOORTOUW

Kleur met energiek leiderschap je bedrijf de volgende fase in. Neem op alle niveau’s het voortouw. Daarin draait het om jouw persoonlijkheid en stijl. Daarmee steun je mentaal de werkvloer om hun performance te verbeteren en samen te werken naar de gewenste situatie. Het gaat niet zozeer om het aanmoedigen van hun werk, ze weten wat ze moeten doen, maar op jouw présence en de energie die je op je teams en mensen overbrengt.

GA DOOR NAAR ENERGIEKE TEAMS 

 

RESULTAAT

● ENERGIEKE INSTELLING ● EIGEN PERSOONLIJKHEID EN STIJL ● STERKE WILSKRACHT ● STIMULEERT VOORUITSTREVENDHEID

 

.

LET'S ENERGIZE

ALLES OVER ENERGIEK LEIDERSCHAP 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

FRED ZIJNSTRA