• darkblurbg
  • darkblurbg
    LET'S ENERGIZE

COLORYOURLEADERSHIP

Als leider zet jij de koers uit voor groei van je bedrijf. Jouw ideeën zet je om in een nieuwe visie, in een gewenste situatie. Het doel dat jij voor ogen hebt, wordt straks voor iedereen de nieuwe realiteit. De vraag is dan: hoe presenteer je je plannen met overtuiging en hoe krijg je de werkvloer mee in jouw visie? 

 

.

JOUW PERSONAL BRANDING

Voor een goede presentatie is jouw personal branding bepalend. Het is het beeld dat management, teams en mensen, afdelingen, klanten en stakeholders hebben van jou als leider. We leven in een virtuele wereld, meningen en opvattingen gevangen in beeld worden in een split second vastgelegd en gedeeld. Hoe energieker en positiever het beeld is over jou, hoe groter de kans dat je plannen doorkomen, opgepakt en worden uitgevoerd. 

 

.

NEEM HET VOORTOUW

Kleur met energiek leiderschap je bedrijf de volgende fase in. Neem op alle niveau’s het voortouw. Daarin draait het om jouw persoonlijkheid en stijl. Daarmee steun je mentaal de werkvloer om hun performance te verbeteren en samen te werken naar de gewenste situatie. Het gaat niet zozeer om het aanmoedigen van hun werk, ze weten wat ze moeten doen, maar op jouw présence en de energie die op je teams en mensen overbrengt.

GA NAAR ENERGIEKE TEAMS 

 

.

INTERVENTIE

COLORYOURLEADERSHIP is een interventie die het beeld van jou als energiek leider versterkt. Het is jouw branding waarmee je respect opbouwt en draagvlak krijgt voor de verbeteringen van performance op de werkvloer. Waarbij alle motiverende inspanningen niet voelen als een zware opgave maar als een natuurlijke en eigentijdse manier van een boodschap overbrengen. Jouw boodschap! Daar word je in deze interventie flink bij geholpen. 

 

RESULTAAT

Van leiderschap naar energiek leiderschap. Waarmee je duidelijkheid en verantwoordelijkheid overbrengt en de performance op de werkvloer energiek en mentaal aanmoedigt om tot de gewenste situatie te komen voor groei. En tegelijk een energieke werkomgeving faciliteert om het fysiek ook mogelijk te maken. 

 

.

LET'S ENERGIZE

ALLES OVER COLORYOURLEADERSHIP 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

 

FRED ZIJNSTRA