• darkblurbg
    LET'S ENERGIZE!
  • darkblurbg

DE WERKVLOER KIJKT NAAR JOU!

Leiderschap is een proces, waarbij jij als leider teams en mensen op de werkvloer aanspoort om de doelen te halen die jij voor ogen hebt. Jij moet ze zodanig motiveren en inspireren dat zij daar ook hun best voor doen. Jij gaat als leider voorop en zet de koers uit. De werkvloer kijkt naar jou, naar wat je doet en hoe je het doet. 

 

JIJ BENT DE ENERGIEKE LEIDER

De grootste uitdaging voor leiders, is het tonen van leiderschap. Veranderingen en innovaties gaan razendsnel en hebben enorme impact op het werk. Alertheid en daadkracht zijn in alle geledingen geboden. Leiderschap is vooruitkijken. Teams en mensen wachten op jouw verhaal, overwegingen en aanmoedigingen. Wachten op jouw energiek leiderschap. Om meegenomen te worden in jouw missie, visie en strategie om de organisatie bestendig te maken en te houden.

 

DIE OVERTUIGT

Bij energiek leiderschap gaat het erom hoe jij je teams en mensen en bijkomende stakeholders overtuigt van wat je wilt. Wat goed is voor hen en de organisatie waar jij voor staat. Voor energie en vitaliteit op de werkvloer waarmee elke verandering snel kan worden opgepakt en omgezet in vooruitgang.  

 

LEES MEER OVER BALANS OP DE WERKVLOER 

 

MET JOUW PERSOONLIJKHEID EN STIJL

Het adopteren van een verandering wint aan kracht wanneer jij als leider zelfbewustheid en vertrouwen uitstraalt. Met een aansprekende persoonlijkheid en stijl waar teams en mensen enthousiast van raken en iets van aannemen. Om daar succesvol in te worden heb ik een programma opgezet dat expliciet werkt aan jou en voor jou!  

 

.

IMPROVEYOURSTYLE

INDIVIDUEEL PROGRAMMA VOOR ENERGIEK LEIDERSCHAP  

 

.

MOTIVATIE, PRESENTATIE, COMMUNICATIE, VISUALISATIE

IMPROVEYOURSTYLE is een op maat gesneden programma samengesteld uit deze vier modules. Het programma is 'learning on the job'. Dus geen masterclass, cursus, evenement of anderszins. Het is toegespitst op jouw alledaagse ervaring en realiteit op de werkvloer. Het is meteen leren en doen! Als je IMPROVEYOURSTYLE hebt doorlopen, treed je met voorkomen, overtuiging en souplesse op de voorgrond en presenteer je je plannen met verve.

JIJ NEEMT DE REGIE EN ZET ANDEREN IN BEWEGING 

 

OPZET PROGRAMMA

Alle modules vloeien op een natuurlijke wijze in elkaar over en zijn zo opgezet dat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. Je wordt in elke module geholpen, begeleid en geadviseerd door ervaren en bevlogen professionals uit de praktijk.  

 

MOTIVATIE

IK WIL HET 

In deze module gaat het om zelfreflectie van je waarden en normen. Over wat je belangrijk vindt in het leven, over je idealen en overtuigingen. Over hoe jouw huidige persoonlijkheid en stijl zich uitstrekken op de werkvloer en hoe je teams en mensen daar tegen aankijken. Het gaat over je gedrag. Wat zou een mentale omschakeling betekenen door je anders op te stellen en echt in te leven in anderen? Een gezond leefpatroon met sport, rust en ontspanning maakt er eveneens deel van uit. 

 

PRESENTATIE

IK DOE HET 

Jouw motivatie krijgt een vervolg in je presentatie, je houding, het contact maken en in je uitstraling op de werkvloer. Formeel als het moet, losser bij andere gelegenheden. Met een doortastende stijl die tegelijk elegantie en flair oproept. Daar horen bij: het aanmoedigingen van je teams en mensen, je gezicht laten zien bij ontmoetingen, benaderbaar zijn en ook het gesprek aangaan. Je fysieke aanwezigheid - ook in kleding en verzorging - werkt aanstekelijk 'to run for the extra mile'.  

 

COMMUNICATIE

IK VERTEL HET 

Hier ontvouw je je plannen en de stappen die je wilt nemen. Jouw boodschap in het verlengde van MOTIVATIE en PRESENTATIE. Een boodschap die aansluit op jouw gevormde persoonlijkheid en stijl. Je brengt duidelijk over wat je wilt en wat je van anderen verwacht, geloofwaardig én aansprekend. Geen dictaat van boven, maar sturen op feedback voor aanpassingen en verbeteringen. Jouw boodschap doet een appél op ieders inzet. Jij staat voor de zaak en iedereen begrijpt dat. 

 

VISUALISATIE

IK LAAT HET ZIEN 

Op de werkvloer voorzie je in de randvoorwaarden waar jouw teams en mensen optimaal onder gedijen. Het is de context, de weerspiegeling van jouw energiek leiderschap. Met een beleving en sfeer die aanspreken en waar vernieuwingen het licht zien. Zichtbaar en tastbaar. Met de goede mensen op de juiste plekken. In deze module stel je jouw ideale balans in MENS, WERK en OMGEVING samen. Hier laat je zien iedereen zien wat energiek leiderschap betekent.  

 

.

.

.

IMPROVEYOURSTYLE VERANDERT LEIDERS IN ENERGIEKE LEIDERS

IMPROVEYOURSTYLE maakt je persoonlijkheid en stijl aansprekender. Als je besluit deel te nemen aan het programma, wordt er aan de hand van jouw wensen en behoeften een persoonlijk plan opgesteld. Een plan over wat er in jouw situatie nodig is, over de intensiteit van de modules en je persoonlijke ambities en doelen. Waarbij ook evaluatie en aanvullende begeleiding voor na het programma worden besproken. We gaan met elkaar een mooi traject in. Met jou straks als energiek leider!   

 

HEB JE ER ZIN IN?

FRED ZIJNSTRA 

BEL 06 55 150 193, OF CONTACT MIJ