• darkblurbg
  • darkblurbg

EEN AANSPREKENDE PERSOONLIJKHEID EN STIJL

Leiderschap is een proces, waarbij jij als leider teams en mensen op de werkvloer motiveert om de doelen te halen die jij voor ogen hebt. Jij moet ze zodanig motiveren en inspireren dat zij daar ook hun best voor doen. Jij als leider zet de koers uit. De werkvloer kijkt naar jou, naar wat je doet en hoe je het doet. 

 

JIJ STAAT VOOR ENERGIEK LEIDERSCHAP

De grootste uitdaging voor leiders, zeker in turbulente tijden, is leiderschap tonen. Veranderingen en innovaties gaan razendsnel en hebben enorme impact op het werk. Denk aan COVID-19. Alertheid en daadkracht zijn in alle geledingen geboden. Leiderschap is vooruitzien. Teams en mensen wachten op jouw verhaal, inspiratie, overwegingen en aanmoedigingen. Wachten op jouw energiek leiderschap. Om ze mee te nemen naar jouw visie en doelen om de organisatie bestendiger te maken.

 

EN OVERTUIGT ANDEREN

Veranderingen duiken op in steeds andere gedaantes. Energiek leiderschap is aanpassen op wat er speelt zonder daarbij het beoogde doel uit het oog te verliezen. Het gaat erom hoe jij teams en mensen overtuigt van jouw plannen. Wat goed is voor hen en de organisatie en voor balans op de werkvloer. Die overtuiging om aan te passen begint eerst bij de persoon die het proces in gang zet. En dat ben jij!

 

MET JOUW PERSOONLIJKHEID EN STIJL

Het adopteren van een verandering wint aan kracht wanneer jij als leider zelfbewustheid en vertrouwen uitstraalt. Dat je openstaat voor ideeën, luistert en verantwoordelijkheid neemt. Een persoonlijkheid met een stijl die aanspreekt en waarvan ze iets aannemen. Waarmee jij teams en mensen in beweging zet. Om daar succesvol in te zijn heb ik een programma opgezet waarmee jij aan je eigen persoonlijkheid en stijl voor energiek leiderschap bouwt. 

 

IMPROVEYOURSTYLE

NIEUW INDIVIDUEEL PROGRAMMA (IMYS) 

Voor een aansprekende persoonlijkheid en stijl. 

 

.

MINDSET, PRESENTATIE, BOODSCHAP EN OMGEVING

IMPROVEYOURSTYLE (IMYS) is een op maat gesneden programma dat uit vier modules bestaat: MINDSET, PRESENTATIE, BOODSCHAP EN OMGEVING. Samen verbeteren ze jouw persoonlijkheid en stijl én versterken ze je zelfbewustheid. Na afronding ervan treed je met meer overtuiging op de voorgrond en presenteer je je plannen met verve. Je bent zeker van je zaak, pakt signalen sneller op en toont voorbeeldgedrag. Teams en mensen vinden jouw optreden inspirerend, jij neemt immers het voortouw.  

 

DOEL

Met jouw persoonlijkheid en stijl van leidinggeven creëer je ruimte voor leren en continue verbeteren. En stel je je teams en mensen in staat om de doelen te halen die jij hebt geformuleerd. In je dagelijks optreden voel je je goed, pak je weerstand aan, ontdek je meer van jezelf en ben je ontvankelijker voor nieuwe ervaringen en inzichten.

 

OPZET

Het programma begint met MINDSET, waarna de andere modules volgen. Alle delen vloeien in elkaar over en zijn zo opgezet dat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen en er je voordeel mee kunt doen. Je wordt in elke module geholpen, begeleid en geadviseerd door gekwalificeerde en getrainde professionals uit de praktijk.  

 

MINDSET

In deze module gaat het om zelfreflectie van je waarden en normen. Over wat je belangrijk vindt in het leven, over je idealen en overtuigingen. Over hoe jouw huidige persoonlijkheid en stijl zich uitstrekken op de werkvloer en hoe je teams en mensen daar tegen aankijken. Het gaat over je gedrag. Wat zou een mentale omschakeling voor je betekenen door je anders op te stellen en in te leven in anderen? Je fysieke leefpatroon met gezondheid, sport en ontspanning komt eveneens aan bod. 

 

PRESENTATIE

Jouw nieuwe MINDSET krijgt een vervolg in je presentatie, je houding, het maken van contact en in je uitstraling met kleding en verzorging. Formeel als het moet, losser bij andere gelegenheden. Met een doortastende stijl die tegelijk elegantie en flair oproept. Daar horen bij: het aanmoedigingen van je teams en mensen, je gezicht laten zien bij ontmoetingen, bij videocalls, het aanspreekbaar zijn en ook het gesprek aangaan. Jouw fysieke aanwezigheid werkt aanstekelijk to run for the extra mile.  

 

BOODSCHAP

Hier ontvouw je je plannen, je visie en de stappen die je wilt nemen. Jouw boodschap in het verlengde van MINDSET en PRESENTATIE. Een boodschap die aansluit op jouw gekozen persoonlijkheid en stijl. Je zegt in je boodschap duidelijk wat je wilt en wat je van anderen verwacht, op een geloofwaardige en motiverende wijze. Geen dictaat, maar sturen op feedback voor aanpassingen. Jouw boodschap doet een appél op ieders inzet en betrokkenheid. Jij staat voor de zaak en iedereen begrijpt dat. 

 

OMGEVING

De werk- en ontmoetingsplekken maken jouw persoonlijkheid en stijl en boodschap, zichtbaar en tastbaar voor iedereen. Het is de context, de weerspiegeling van jouw leiderschap. Met een beleving en sfeer die aanspreken en waar nieuwe hybride werkvormen het licht zien. Een omgeving waarin jouw teams en mensen optimaal gedijen en zich inspannen om jouw doelen waar te maken. In deze module ga je met je creativiteit aan de slag en we reiken je praktische handvatten aan.

 

.

.

.

INTAKE

IMPROVEYOURSTYLE (IMYS) maakt je persoonlijkheid en stijl aansprekender. Als je besluit deel te nemen aan het programma, wordt er aan de hand van je wensen en behoeften een persoonlijk plan opgesteld. Een plan over wat er in jouw situatie nodig is, over de intensiteit van de modules en je persoonlijke ambities en doelen. Waarbij ook evaluatie en verdere begeleiding na het programma worden besproken. Laten we eens kennis maken. Of liever meteen beginnen? Bel mij! 

 

IMPROVEYOURSTYLE VERANDERT GEWONE LEIDERS IN ENERGIEKE LEIDERS! 

 

ZIN OM SNEL TE BEGINNEN?

BEL MIJ OP 06 55 150 193 OF MAIL FRED@ALWAYSTHESUN.NL