• darkblurbg
    LET'S ENERGIZE!
  • darkblurbg

DE WERKVLOER KIJKT NAAR JOU

Leiderschap is een proces, waarbij jij als leider teams en mensen op de werkvloer aanspoort om de doelen te halen die jij voor ogen hebt. Jij moet ze zodanig motiveren en inspireren dat zij daar ook hun best voor doen. Jij gaat als leider voorop en zet de koers uit. De werkvloer kijkt naar jou, naar wat je doet en hoe je het doet. 

 

JIJ BENT DE ENERGIEKE LEIDER

De grootste uitdaging voor energieke leiders, is het tonen van leiderschap. Veranderingen en innovaties gaan razendsnel en hebben enorme impact op het werk. Alertheid en daadkracht zijn in alle geledingen geboden. Leiderschap is vooruitkijken. Teams en mensen wachten op jouw verhaal, overwegingen en aanmoedigingen. Wachten op jouw unieke visie en leiderschap. Om daarin meegenomen en overtuigd te worden. 

 

.

MET OVERTUIGING

Bij energiek leiderschap gaat het erom hoe jij je teams en mensen en stakeholders overtuigt van wat je wilt. Wat goed is voor hen en het bedrijf waar jij voor staat. Voor energie en vitaliteit op de werkvloer waarmee elke beweging snel kan worden opgepakt en omgezet in vooruitgang.  

 

LEES MEER OVER ENERGIEKE TEAMS 

 

MET EEN EIGEN PERSOONLIJKHEID EN STIJL

Het adopteren van vooruitgang wint aan kracht wanneer jij als leider zelfbewustheid en vertrouwen uitstraalt. Met een aansprekende persoonlijkheid en stijl waar je teams en mensen enthousiast van raken en iets van aannemen. Om daarin succesvol te worden heb ik een training opgezet dat expliciet werkt aan jou en voor jou!  

 

.

IMPROVEYOURSTYLE

LEARNING ON THE JOB VOOR JOUW ENERGIEK LEIDERSCHAP  

 

.

MOTIVATIE, PRESENTATIE, COMMUNICATIE, VISUALISATIE

IMPROVEYOURSTYLE is een op maat gesneden training samengesteld uit deze vier modules. Het is met nadruk geen masterclass, cursus, online-event of anderszins. Het is toegespitst op jouw alledaagse ervaring en realiteit met je teams en mensen op de werkvloer en stakeholders. Het is meteen leren en in de praktijk brengen. Met IMPROVEYOURSTYLE treed je met overtuiging en souplesse op de voorgrond en presenteer je je visie en plannen voor draagvlak met verve.

 

JIJ NEEMT DE REGIE EN ZET ANDEREN IN BEWEGING

 

NAAR LEARNING ON THE JOB TRAINING 

 

SPREEKT HET JE AAN?

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193, of via contact 

FRED ZIJNSTRA