• darkblurbg
    LET'S CREATE
  • darkblurbg

Als het proces stokt op de werkvloer is dat vaak herkenbaar. Spreken we nog dezelfde taal? Is ons doel helder? We missen soms de energie om door te gaan! Om te verbeteren is er een oplossing. Direct één op korte termijn zodat de performance weer op orde komt. Gevolgd door één om die verbetering te borgen in de organisatie. 

 

.

VERBETEREN OP KORTE TERMIJN

COLORYOURTEAM 

COLORYOURTEAM is een agile interventie die jouw teams en mensen in staat stelt energiek met de nieuwe koers voor groei aan de slag te gaan. Voor een betere performance en met verfrissende ideeën die waardecreatie op de werkvloer verhogen. Een training om beter, slimmer en wendbaarder te worden.

GA DOOR NAAR DE INTERVENTIE >>>

 

.

VERBETEREN OP LANGE TERMIJN

CHANGE & DEVELOPMENT 

Wanneer performance op korte termijn is hersteld, is het van belang deze ook voor langer energiek en weerbaar te houden. Door een afdeling CHANGE & DEVELOPMENT in het leven te roepen als de ogen en oren van de organisatie. Om pro-actief interne en externe ontwikkelingen te signaleren, doelen bij te stellen en verbeterprogramma’s op te zetten. Als hoeder van de waarden en identiteit: duurzaam, alert en vooruitstrevend. Ingebed in een werkomgeving die daarop is ingericht.

 

.

ENERGIEK LEIDINGGEVEN

Teams en mensen worden aangemoedigd om hun performance te verbeteren. Dat vergt veel energie en commitment. Als leider schep je een klimaat waarbinnen ze hun werk goed kunnen doen. Zoals waardering, autonomie, ontplooiing, sfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Jij geeft het goede voorbeeld door de werkvloer energie te geven. Dat verandert jouw leiderschap in energiek leiderschap. Met een eigen persoonlijkheid en stijl.  

GA DOOR NAAR ENERGIEK LEIDERSCHAP >>> 

 

RESULTAAT

● BETERE PERFORMANCE ● VERSNELT GROEI ● ÉÉN DUIDELIJK INTERVENTIE ● METEEN RESULTAAT ● OP LANGE TERMIJN HOUDBAAR

 

.

LET'S CREATE

ALLES OVER ENERGIEKE TEAMS 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

FRED ZIJNSTRA