• darkblurbg
  • darkblurbg
    LET'S CREATE

COLORYOURTEAM

COLORYOURTEAM is een agile interventie die jouw teams en mensen in staat stelt energiek met de nieuwe koers voor groei aan de slag te gaan. Voor een betere performance en met verfrissende ideeën die waardecreatie op de werkvloer verhogen. Werken aan het beter, slimmer en wendbaarder zijn. 

 

.

VERBETEREN OP KORTE TERMIJN

Op de werkvloer is er de dagelijkse spanning en bedrijvigheid. Dat is ook niet verkeerd, maar ineens stokt het proces, het gaat niet meer naar wens. Spreken we nog dezelfde taal? Is ons doel helder? De samenwerking met andere afdelingen? We willen graag verder, alleen de grenzen voor wat we aankunnen komen dichterbij. 

GA DOOR NAAR DE INTERVENTIE 

 

.

VERBETEREN OP LANGE TERMIJN

Als de performance op de werkvloer is verbeterd, ligt het gevaar van terugval naar de oude situatie op de loer. Deze voelde immers zo vertrouwd aan. Om dit te ondervangen zul je performance moeten onderbrengen in CHANGE & DEVELOPMENT. Een afdeling die performance ook op lange termijn voor iedereen zeker stelt. Van nut en noodzaak van een permanente energieke instelling van ontwikkelen en verbeteren. 

LEES OOK MIJN ARTIKEL IN SUNSHINENEWS 

 

.

VEILIGE WERKOMGEVING

Als energiek leider heb je op alle niveaus een voorbeeldfunctie. Bij die functie horen evenzeer het creëren van een veilige werkomgeving, waardering, autonomie, kansen, collegialiteit, afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden. Je schept een klimaat waarin iedereen zichzelf kan zijn en talenten zich optimaal kunnen ontplooien. 

LEES MEER OVER ENERGIEK LEIDERSCHAP 

 

RESULTAAT

COLORYOURTEAM als interventie geeft je de tools om fricties op de werkvloer direct aan te pakken. Het extra zetje om beweging te krijgen op weg naar noodzakelijke groei. Vervolgens biedt de interventie alle mogelijkheden om groei en weerbaarheid ook voor langere tijd vast te houden.  

 

.

LET'S CREATE

ALLES OVER COLORYOURTEAM

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

 

FRED ZIJNSTRA