• darkblurbg
    LET'S CREATE
  • darkblurbg

'Als het proces stokt op de werkvloer is dat direct herkenbaar. Spreken we nog dezelfde taal? Is ons doel helder? Waar is onze energie? Om te verbeteren is er een oplossing. Direct één op korte termijn zodat de performance weer op orde komt. Gevolgd door één om de betere performance te borgen in de organisatie.'

 

.

BETERE PERFORMANCE OP KORTE TERMIJN

COLORYOURTEAM 

COLORYOURTEAM is een training uitstekend geschikt voor teamleiders! Een training waarmee je vaardigheden en tools krijgt om jouw teams en mensen aan te sporen om met de nieuwe koers voor weerbaarheid en groei aan de slag te gaan. Een training ook die meteen vruchten afwerpt om beter, slimmer en wendbaarder te worden.

GA DOOR NAAR DE TRAINING >

 

.

BETERE PERFORMANCE OP LANGE TERMIJN

Wanneer team-performance op korte termijn is hersteld, is het van belang deze ook voor langer beter, slimmer en wendbaarder te houden. Met een afdeling CHANGE & DEVELOPMENT als permanente ogen en oren van de organisatie. Om pro-actief ontwikkelingen te signaleren, doelen bij te stellen en leer- en verbeterprogramma’s op te zetten. Voor blijvende weerbaarheid en groei! Een energieke werkomgeving helpt daar enorm bij. 

HOE OP TE ZETTEN? NEEM CONTACT OP >

 

.

ENERGIEKE LEIDERS

Teams en mensen worden aangemoedigd om hun performance te verbeteren. Dat vergt veel energie en commitment. Als leider schep je een klimaat waarbinnen ze hun werk goed kunnen doen. Zoals waardering, autonomie, ontplooiing, sfeer en goede werkomstandigheden. Jij geeft het goede voorbeeld door de werkvloer energie te geven. Dat verandert jouw leiderschap in energiek leiderschap. Met een eigen persoonlijkheid en stijl.

GA NAAR ENERGIEK LEIDERSCHAP >  

 

RESULTAAT

● BETERE PERFORMANCE ● VERSNELT GROEI EN WEERBAARHEID ● DUIDELIJK INTERVENTIE ● ENTHOUSIASMEERT    

 

.

LET'S CREATE

ALLES WETEN OVER ENERGIEKE TEAMS? 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

FRED ZIJNSTRA