• darkblurbg
    LET'S MEET!
  • darkblurbg

DE ZON ALS INSPIRATIEBRON  

Mijn naam is Fred Zijnstra en ik ben eigenaar van ALWAYSTHESUN. Sinds de start in 1997 help ik bedrijven met het realiseren van hun ambities en groei. Door leiders en teams en mensen te motiveren en te inspireren. Met ontwikkelen en verbeteren. Met nieuwsgierig zijn en de wil om vooruit te kijken. In een omgeving waar iedereen met plezier werkt en tot grootse daden komt.  Ik vind het heel leuk om in die sfeer van betekenis te kunnen zijn. Met het mooiste gereedschap dat ik kan bedenken: de zon!   

 

.

SPECIALIST IN VOORUITGANG

Mijn opleidingen, ontwikkeling en achtergrond liggen in communicatie. Ik heb zowel bij bedrijven als grote reclamebureau’s gewerkt. In uitvoerende functies, op managementniveau en op staf RvB-niveau. In mijn werk heb ik leren denken en werken in creatieve concepten, oplossingen, positioneringen en identiteiten. Expertise die mij als zelfstandig ondernemer door de jaren heen heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben. Een specialist die bedrijven gericht helpt met hun vooruitgang. 

 

LEES MEER OVER MIJN PUBLICATIES 

 

COLORYOURCOMPANY

Mijn concept voor vooruitgang werkt aan een ideale balans op de werkvloer. Een balans waar energiek leiderschap, energieke teams en een energieke inspirerende werkomgeving vloeiend in elkaar overgaan. Een concept dat uitdagingen om ons heen omzet in energie voor groei van jouw bedrijf. Met afscheid nemen van goed en voorspelbaarheid. Met COLORYOURCOMPANY als concept onderscheid ik mij met ALWAYSTHESUN opvallend van de grote consultancybureaus. 

 

LEES MEER OVER DE WERKWIJZE NAAR VOORUITGANG

 

.

DE BESTE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR

Met ALWAYSTHESUN werk ik samen met professionele specialisten. Een netwerkorganisatie van personen en bedrijven die in energiek leiderschap, het ontwikkelen van energieke teams en het inrichten van energieke werkomgevingen een uitstekende reputatie en deskundigheid heeft opgebouwd. Voor elke opdracht wordt het beste team samengesteld dat het concept voor vooruitgang tot in de puntjes begeleidt en uitvoert. En altijd binnen de beschikbare budgetten, middelen en mogelijkheden.

 

LEES MEER OVER MIJN OPDRACHTEN (SELECTIE)

 

TOOLS VOOR VOORUITGANG 

Missie / visie / strategie  ●  Onderzoek  ●  Leiderschapsontwikkeling  ●  Teamontwikkeling / coaching / zelfsturing  ●  Innovaties  ●  Procesverbetering  ●  Bedrijfsidentiteit  ●  Interne communicatie  ●  Werkmethodes  ●  Ontwerp / architectuur werkplekken en -omgeving 

 

.