• darkblurbg
  • darkblurbg
    LET'S MEET!

DE ZON ALS INSPIRATIEBRON  

Mijn naam is Fred Zijnstra en ik ben eigenaar van ALWAYSTHESUN. Sinds de start in 1997 help ik bedrijven met het realiseren van hun ambities en groei. Door leiders en teams en mensen te motiveren en te inspireren. Met ontwikkelen en verbeteren. Met nieuwsgierig zijn en de wil om vooruit te kijken. In een omgeving waar iedereen met plezier werkt en tot grootse daden komt. Ik vind het heel leuk om in die sfeer van betekenis te kunnen zijn. Met het mooiste gereedschap dat ik kan bedenken: de zon!   

 

SPECIALIST IN VOORUITGANG

Mijn opleidingen, ontwikkeling en achtergrond liggen in communicatie. Ik heb zowel bij bedrijven als grote reclamebureau’s gewerkt. In uitvoerende functies, op managementniveau en op staf RvB-niveau. In mijn werk heb ik leren denken en werken in creatieve concepten, oplossingen, positioneringen en identiteiten. Expertise die mij als zelfstandig ondernemer door de jaren heen heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben. Een specialist die bedrijven gericht helpt met hun vooruitgang. 

 

LEES MEER OVER MIJN OPDRACHTEN 

 

.

COLORYOURCOMPANY

Mijn concept voor vooruitgang werkt aan een ideale balans op de werkvloer. Een balans waar energiek leiderschap, energieke teams en een energieke inspirerende werkomgeving vloeiend in elkaar overgaan. Voor groei van goed naar een geweldig bedrijf. Door afscheid nemen van voorspelbaarheid en saaiheid. Met COLORYOURCOMPANY als concept voor energie en kleur onderscheid ik mij met ALWAYSTHESUN opvallend in het aanbod van consultancybureaus. 

 

LEES MEER OVER DE WERKWIJZE NAAR VOORUITGANG

 

.

DE BESTE PROFESSIONALS STAAN VOOR JE KLAAR

Met ALWAYSTHESUN werk ik samen met professionele specialisten. Een netwerkorganisatie van personen en bedrijven die in energiek leiderschap, het ontwikkelen van energieke teams en het inrichten van energieke werkomgevingen een uitstekende reputatie en deskundigheid heeft opgebouwd. Voor elke opdracht wordt het beste team samengesteld dat het concept voor vooruitgang tot in de puntjes begeleidt en uitvoert. En altijd binnen de beschikbare budgetten, middelen en mogelijkheden.

 

TOOLS VOOR VOORUITGANG 

Missie / visie / strategie  ●  Onderzoek  ●  Leiderschapsontwikkeling  ●  Teamontwikkeling  ●  Innovaties  ●  Procesbegeleiding  ●  Identiteit ●  Communicatie  ●  Werkmethodes  ●  Ontwerp / architectuur werkomgeving 

 

.