• darkblurbg
    LET'S MOVE
  • darkblurbg

'Mijn naam is Fred Zijnstra en eigenaar van ALWAYSTHESUN, een boutique consultancybureau. In 1997 startte ik als ondernemer in communicatie met mijn bureau pal aan de Maas in Rotterdam. Ik ging voor zelfstandigheid. Daarvoor werkte ik bij diverse reclamebureaus en was verantwoordelijk voor campagnes, aansturing van creatieve teams en het klantcontact. Mijn laatste jobs waren Hoofd Communicatie bij Zilveren Kruis en Stafadviseur bij de RvB van Zilveren Kruis Achmea. 

 

.

ONDERNEMERSCHAP

Ik vond het hoogste tijd om mijn werkervaring rechtstreeks aan eigen opdrachtgevers aan te wenden. Onafhankelijk kunnen zijn en in eigen noden voorzien. Wat een ongelooflijke reis door de jaren heen, met vele ups en downs. Maar wat een rijkheid ook en alle prachtige mensen die ik ontmoette met uiteenlopende interesses, achtergronden en opleidingen. Die reis is voor mij nog niet ten einde, veel te leuk om te doen en ik leer nog zoveel interessants bij.  

 

.

ALWAYSTHESUN

Ik zocht bij de start naar een aansprekende naam. Een expressie van wat ik denk en hoe ik in het leven sta. Een naam ook die positief klinkt en vrolijke associaties oproept. ALWAYSTHESUN kwam als uit de zonnige hemel gevallen en die moest het worden. Nog steeds ontvang ik op mijn toenmalige keuze leuke spontane reacties.

 

.

.

SENIORITEIT

Levenswijsheid en inmiddels ook een schat aan ervaring. Gaandeweg heb ik flink wat bereikt. Ik heb een groot aantal mooie bedrijven geholpen met hun communicatie, creativiteit en hun vooruitgang. Vaak in co-creation, brainstorming en uitwerking met vakbekwame mensen en bedrijven uit mijn netwerk. In allerlei vormen van samenwerking heb ik resultaten voor mijn opdrachtgevers geboekt waar ik tot op vandaag heel trots op ben.

 

OPLEIDINGEN

● Image Companion - Imago en Communicatie ● Psydos - Organiseren workshops ● Yearth Acadamy - Vitaliteitsmanagement ● ICM - Teamcoaching ● Agile Consortium - Certified Agile & Scrum Foundation ● APMG - Certified Change Foundation & Change Practitioner ● SRM - Communicatiemanagement ● SRM Marketingcommunicatie ● Fontys Hogeschool Eindhoven - Communicatie 

GA NAAR EEN SELECTIE VAN MIJN WERK >

 

.

LEREN EN ONTWIKKELEN

Ik heb mij verder ontplooid en mijn ervaring in communicatie vanaf 2015 aangevuld met verandermanagement gericht op leiderschap, teamontwikkeling en het inrichten van werkomgevingen. En de noodzakelijke certificeringen behaald. Met nieuwe inzichten erbij kan ik mijn opdrachtgevers nog energieker helpen en beter van dienst zijn. Een goed voorbeeld van die ontwikkeling is onlangs de lancering van drie interventies die de performance verbeteren op de werkvloer voor groei. 

 

.

PROFESSIONELE PARTNERS

Ik kan een beroep doen op een netwerk van professionele personen en bedrijven met bewezen reputatie en specialistische deskundigheid. Bij intensieve opdrachten staat een stevig team in de startblokken die weet wat ze moet doen en ook weet wat hun bijdrage oplevert. De uitvoering is daarmee in goede en vertrouwde handen. Met even zoveel passie en inzet werken zij mee aan jouw persoonlijk succes, aan een betere performance op de werkvloer en aan de groei van je bedrijf. 

 

LET'S MOVE

ZULLEN WE KENNISMAKEN? 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

FRED ZIJNSTRA