• darkblurbg
    LET'S CREATE!
  • darkblurbg

VERANDEREN OM BETER TE WORDEN 

Door waardecreatie centraal in het DNA van jouw organisatie te stellen zullen jouw teams en mensen daarop gefocust moeten zijn. Door voortdurend aan te passen en te anticiperen op de wensen van hun klanten. Dat vereist een behoorlijke mate van soepelheid, gedrevenheid en samenwerking om de gestelde doelen te bereiken. Het is steeds bijschaven en reflecteren om zichzelf te verbeteren. Veranderen in het optimaal waarde creëren voor de klanten. 

 

TEAMS EN MENSEN GAAN WAARDE CREËREN

Ik leer teams en mensen nieuwe vaardigheden bij in het verantwoording nemen voor elkaars werk. Door samen te werken, te luisteren, gebruik maken van elkaars competenties en door feedback te geven. Ik bespreek manieren om de relaties met hun klanten te verbeteren. Door het achterhalen van wat hij echt nodig heeft en het werk daarop af te stemmen. Door van ingesleten gewoontes af te wijken en nieuwe nieuwe ideeën en dienstverlening te omarmen. 

 

.

BALANS IN MENS, WERK EN OMGEVING  

Met het centraal stellen van waardecreatie, het diepe verlangen om steeds beter te worden en verantwoording te nemen, ontstaat een nieuwe werkelijkheid op de werkvloer. Een energieke balans waarin teams en mensen en leidinggevenden elkaar vertrouwen, motiveren en inspireren. Samen te werken in een bedrijf waar je graag bij wilt horen en wilt werken. Dat is de echte waarde van balans op de werkvloer! 

 

LEES MEER OVER BALANS OP DE WERKVLOER 

 

.

.

.

ZICHTBAAR RESULTAAT IN DRIE MAANDEN

Mijn doel is om in drie maanden tijd een omslag in het werkpatroon gerealiseerd te krijgen. Met zichtbare contouren voor een nieuwe balans op de werkvloer in MENS, WERK en OMGEVING. Met teams en mensen die daar concreet aan werken. Op de werkvloer doen zich genoeg aanleidingen voor om ermee te beginnen: 

 

LEES MEER OVER DYNAMIEK OP DE WERKVLOER

 

.