• darkblurbg
    LET'S CREATE!
  • darkblurbg

AANPASSEN OM BETER TE WORDEN 

Door waardecreatie centraal in het DNA van jouw organisatie te stellen zullen jouw teams en mensen daarop gefocust moeten zijn. Door voortdurend aan te passen en te anticiperen op de wensen van je klanten. Dat vereist een behoorlijke mate van soepelheid, gedrevenheid en samenwerking om de gestelde doelen te bereiken. Het is steeds bijschaven en reflecteren om zichzelf te verbeteren. Steeds beter worden in het optimaal waarde toevoegen. 

 

TEAMS EN MENSEN GAAN WAARDE TOEVOEGEN

WAARDE TOEVOEGEN VOOR INNOVATIES 

Ik leer teams en mensen nieuwe vaardigheden bij in het verantwoording nemen voor elkaars werk. Door samen te werken, te luisteren, gebruik te maken van elkaars competenties en door feedback te geven. Ik bespreek manieren om de relaties met je klanten te verbeteren. Door het achterhalen van wat hij echt nodig heeft en het werk en processen daarop af te stemmen. Door van ingesleten gewoontes af te wijken en nieuwe nieuwe ideeën en dienstverlening te omarmen. 

 

.

BALANS IN MENS, WERK EN OMGEVING  

Met het centraal stellen van waardecreatie, het diepe verlangen om steeds beter te worden en verantwoording te nemen, ontstaat een nieuwe werkelijkheid op de werkvloer. Een balans waarin teams en mensen en leidinggevenden elkaar vertrouwen, motiveren en inspireren. Bij een bedrijf of organisatie waar je graag bij wil horen en wil werken. Dat is de echte waarde van balans op de werkvloer! 

 

LEES MEER OVER BALANS OP DE WERKVLOER 

 

.

.

.

ZICHTBAAR RESULTAAT IN DRIE MAANDEN

Mijn doel is om in drie maanden tijd een omslag in het werkpatroon gerealiseerd te krijgen. Met zichtbare contouren voor een nieuwe balans op de werkvloer in MENS, WERK en OMGEVING. Overzichtelijk en duidelijk. Met teams en mensen die daar concreet aan willen werken. Voor een nieuwe dynamiek en omgang met elkaar. 

 

LEES MEER OVER DYNAMIEK OP DE WERKVLOER

 

.