• darkblurbg

SUNSHINENEWS IS COMING OUT SOON!

Gepubliceerd op: 17-05-2022

BESTE LEZERS IN SPÉ,

Ik heb de laatste tijd flink geschaafd aan het scherper krijgen van mijn werk. Mijn werk rondom energiek leiderschap, energieke teams en een energieke werkomgeving. Drie elementen die in mijn overtuiging essentieel zijn om een bedrijf verder te brengen naar een volgende fase. Een fase waarin het nog slimmer en wendbaarder is te reageren op steeds complexere eisen en wensen van klanten. Het resultaat: een flinke energieke instelling van iedereen op de werkvloer.

NIEUWS OVER VOORUITGANG  

Er valt best veel over vooruitgang te vertellen. Over hoe je daarmee een ideale balans op de werkvloer krijgt. Over hoe teams en mensen gestimuleerd worden om zichzelf te ontwikkelen en verbeteren en nieuwe producten te maken. Over hoe leiderschap daarbij een grote rol speelt en een inspirerende werkomgeving zo belangrijk is. Ik wil jullie daar graag met nieuwsartikelen deelgenoot van maken. 

LAAT DE ZON SCHIJNEN

Ik ga schrijven onder de uitbundige naam: SUNSHINENEWS! Dat moet voldoende aanspreken denk ik. Voorlopig wil ik elke maand met nieuws en wetenswaardigheden komen. Ik hoop jullie nieuwsgierigheid alvast te prikkelen. Het zou leuk zijn wanneer jullie je al willen abonneren. Voor mij is het natuurlijk de aansporing dat ik op zoek moet gaan naar energieke verhalen. Veel dank alvast. 

GRATIS VISIE-ONTWIKKELING  

Zin in een uur gratis visie-ontwikkeling? Ik bied je graag een quickscan aan over wat er speelt in jouw bedrijf en welke punten intern extra aandacht behoeven. Kort vrijblijvend van gedachten wisselen, als appetizer voor groei. Handig om te weten. Bel of whatsapp mij op 06- 55 150 193 of stuur mij een mailtje: fred@alwaysthesun.nl 

Tot de eerste uitgave! 

Fred Zijnstra