• darkblurbg

STOERE UITSTRALING IN DUURZAME BEHUIZING!

Gepubliceerd op: 18-04-2024

In mijn inspiratietocht naar opvallende en duurzame omgevingen met een duidelijke missie en identiteit, stuitte ik vorige week op het nieuwe NS stadion Ede - Wageningen. Ik was meteen onder de indruk. 

TRANSFORMATIE NAAR DUURZAAMHEID! 
Van een tochtig perrontunneltje met een afdak is deze getransformeerd naar een duurzaam en ruimtelijk station met een opvallend ’bladerdek’ van hout, een markante 40 meter klokkentoren bij de ingang en het vernieuwde ENKA-terrein om de hoek. Een ode aan duurzame vooruitstrevendheid!

MODERN ONDERNEMERSCHAP!  
Waar het hier mij om gaat, is dat ‘oude kleding’ niet weggegooid behoeft te worden. Door slim gebruik maken van bestaande materialen, oog hebben voor duurzaamheid en de inrichting daarop aanpassen. Ziedaar: een bespiegeling van modern ondernemerschap, innovatie en vooruitgang! De bureaus Meccano en Movares die het ontwerp bedachten hadden dit ook vast in hun achterhoofd. 

PAK DE HANDSCHOEN OP! 
Geen enkel bedrijf ontkomt aan de transitie naar een energieneutrale en milieuvriendelijke inrichting en omgeving. Wetgeving noodzaakt daartoe. Maak de bestaande werkomgeving dan ook meteen sprankelend, duurzaam en stoer als een plek waar je graag wilt zijn en werken. Als werkgever ben je voor je werknemers superaantrekkelijk, als ook voor klanten en investeerders!