• darkblurbg

REFLECTIE VOOR GROEI? COLORYOURCOMPANY!

Gepubliceerd op: 25-04-2022

Ondernemers weten het, ineens komt daar het moment van reflectie. Een reflectie met de vraag over hoe we nog slimmer kunnen worden om aan verregaande wensen en eisen van onze klanten tegemoet te komen. Slimmer worden om ze nog beter te bedienen en hechter aan ons te binden. Is het moment aangebroken om onze koers bij te stellen?

EEN ANDERE AANPAK 

Het is een omslagpunt waar een nieuwe visie zich aandient, een keuze voor groei naar een toekomst waar je meer grip op hebt. Waar jouw bedrijf relevant is en vooruitstrevend blijft. Betekent groei dan meer mensen aannemen? Meer investeren in IT? Duurzamer worden of andere diensten aanbieden? Samenwerking opzoeken of wellicht een overname doen?

NAAR EEN NIEUWE BALANS 

Het maken van een keuze voor groei heeft behoorlijke gevolgen voor het bedrijfsproces. De hele organisatie, alle mensen moeten mee in de nieuwe visie om het te laten slagen. Mee naar een andere manier van denken en werken. Naar een nieuwe balans op de werkvloer, tussen mens, werk en omgeving. Het vergt veel draagvlak, tijd en geduld. Niet eenvoudig.

ENERGIE KOMT NAAR JE TOE 

Mijn concept voor vooruitgang helpt je om dat proces behapbaar te maken, ik noem het: COLORYOURCOMPANY. Een concept dat energie en kleur brengt in jouw leiderschap, in jouw teams en mensen en in hun werkomgeving. Drie elementen die bepalend zijn om een nieuwe visie te bedenken, uit te voeren en te bestendigen. Om je bedrijf verder te brengen

VAN GOED NAAR GEWELDIG 

Mijn concept is ingericht om jouw keuze voor groei in overzichtelijke stappen te laten verlopen. En daarmee van jouw goed lopend bedrijf een geweldig bedrijf te maken. Een bedrijf dat op natuurlijke wijze snel antwoord geeft op allerlei complexe vragen. Een bedrijf dat waardecreatie hoog in het vaandel heeft en waar het plezierig en uitdagend werken is.

NAAR EEN NIEUWE VISIE 

Wie vooruit wil heeft een nieuwe visie als ankerpunt nodig. Normaliter komt daar de nodige brainstorming en onderzoek bij kijken. Het is belangrijk maar zeker zo leuk en uitdagend om een visie te ontwikkelen. Het leert je om opnieuw na te denken over het DNA van je bedrijf, de cultuur, de medewerkers, de buitenwereld en waar je met elkaar over een tijdje wilt staan

GRATIS VISIE-ONTWIKKELING 

Met visie begint een nieuwe toekomst. Als je interesse hebt om COLORYOURCOMPANY beter te leren kennen, bied ik je graag vrijblijvend een gratis uur visie-ontwikkeling aan. Een quickscan over wat er speelt bij jou op de werkvloer, over wensen en verlangens en welke punten je helpen met groei naar het bedrijf dat je voor ogen hebt. Idee?

Spreekt mijn aanbod je aan? Bel of whatsapp mij op 06 - 55 150 193 of stuur een mailtje naar fred@alwaysthesun.nl. Wellicht begroet ik je binnenkort...

Fred Zijnstra