• darkblurbg

PERSONAL BRANDING MEETS EDUCATIONAL BRANDING

Gepubliceerd op: 25-10-2022

Op 20 oktober 2022 organiseerde ik een workshop 'Personal Branding" voor studenten van hogeschool Inholland in Rotterdam. Daarover is een goed stukje geschreven, waar ik mij volledig achter schaar. Was erg leuk om te doen..  

STUDENTEN ZIJN AMBASSADEURS 

Wil je als onderwijs geen geld steken in dure advertentiekosten, helemaal goed! Steek het geld liever in de branding van je studenten, zij zijn immers de ambassadeurs van je onderwijsinstelling. Bij InCollab weten we hoe dat moet.

Vandaag een zeer inspirerende workshop gehad van Fred Zijnstra in de personal vs. educational branding van studenten. Hoe zorg je ervoor dat je met je persoonlijke verschijning de kernwaarden van je onderwijsinstelling uitdraagt en daarbij jezelf blijft. De kern elementen van personal branding kennen we allemaal: uitstekende persoonlijke verzorging, op tijd komen en representatief zijn.

UITDRAGEN VAN KENNIS 

Maar wat is dat “educational branding” en hoe draag je dat uit. Onze toppers van InCollab weten nu dat het allemaal te maken heeft met “kennis”. Hoe je dat uitdraagt? Vraag het onze studenten! Een ding kan ik u verklappen “persoonlijk en dichtbij” is voor ons geen leus.. wij ZIJN persoonlijk en dichtbij.