• darkblurbg

HOE HOUD IK MIJN MENSEN BINNENBOORD?

Gepubliceerd op: 10-02-2023

Het is flink onrustig op de arbeidsmarkt. Houd je mensen maar eens vast. Tegelijkertijd is het moeilijk om gekwalificeerd personeel te vinden. Hoe verleid ik mensen? Om ze te behouden én zo aantrekkelijk te zijn dat ze graag bij me willen komen werken. Dat is de grote uitdaging voor nu. 

 

HOE DOEN WE HET?

Laat ik vooropstellen dat het personeelsprobleem niet zomaar is weg te poetsen. Meer dan ooit moet je je als ondernemer afvragen hoe groot de aantrekkingskracht van je bedrijf is op dit moment. Heeft het voldoende performance en uitstraling in zich om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien? Bij twijfel is een pas op de plaats nodig. 

 

HOE VERBETER IK ONZE PERFORMANCE? 

Daarvoor heb ik speciaal de agile interventie ‘COLORYOURTEAM’ ontworpen. Een interventie die snel en efficiënt in kaart brengt over hoe het is gesteld met de performance van je teams, mensen en afdelingen.

 

AANTREKKELIJK 

De interventie geeft je tools om fricties op de werkvloer aan te pakken en de performance te verbeteren. Door een gewenste situatie te creëren waarin je teams, mensen en afdelingen beter, slimmer en wendbaarder presteren. Een performance waarbinnen het bijzonder uitdagend werken is en nieuwkomers zal inspireren en aantrekken. 

 

IN KORTE TIJD RESULTAAT 

De interventie geeft net dat zetje die jouw teams, mensen en afdelingen nodig hebben. En dat kan in relatief korte tijd. In drie tot zes maanden is de focus weer scherp en kun je verder. Daar help ik je graag bij! 

 

COLORYOURTEAM 

Kijk op mijn site: https://lnkd.in/efA5CUwK, dan leg ik uit hoe het werkt. In drie beproefde stappen naar verbetering van de performance en uitstraling. Waarna je je voortaan minder druk hoeft te maken over het reilen en zeilen op de werkvloer. Goed gevoel toch??