• darkblurbg

GROENE OMGEVING VOOR INNOVATIE EN VOORUITGANG!

Gepubliceerd op: 04-04-2024

Als lid van MKB Rotterdam Rijnmond was ik voor een lunchbezoek bij de Hogeschool Rotterdam, Kenniscentrum Business Innovation! Voor een inspirerende ontmoeting met studenten en docenten over innovatie!

VOORUITGANG VOOR HET GRIJPEN! 

Wat ongelooflijk veel kennis hebben ze erover opgebouwd en welke methoden en middelen - volgens hun ideeën - daarbij ingezet kunnen worden. Allemaal op te halen wanneer bedrijven steun en een klankbord nodig hebben voor innovatie en vooruitgang. Leren en ontwikkelen om de hoek: hr.nl/businessinnovation. 

DUURZAAM GEBOUW 

Die inspiratie en vooruitstrevendheid komen, in mijn optiek, niet uit de lucht vallen. Het kan niet anders zijn, dan dat de inrichting voor de werk-, leer- en ontspanningsplekken een grote aanjager is voor creativiteit. Paul de Ruiter Architects ontwierp speciaal een energieneutraal, flexibel en circulair gebouw! Studenten dachten in een klankbordgroep flink mee over het ontwerp.

STAPPEN VOORUIT! 

Hier vind ik dat slim is nagedacht over de noden van toekomstig Nederland. Het komt tot uiting in de robuuste houten constructie, het subtiel gebruik van vele planten en het transparantie licht rondom. Het zet aan tot nemen van stappen naar een groen, duurzaam en vooruitstrevend ondernemersklimaat. Daar waar de echte winst is te behalen. Neem het Kenniscentrum maar als voorbeeld! 

Wil je vrijblijvend meer weten over hoe ik je naar een duurzame groei en winstgevendheid kan helpen? Bel of Whatsapp mij op 06 - 55 150 193. Of stuur mij een berichtje: fred@alwaysthesun.nl. En kijk zeker op op alwaysthesun.nl - energieke werkomgeving. Daar is al veel op te halen... 

Fred Zijnstra