• darkblurbg

GROEI IS ZOVEEL MEER DAN WINST ALEEN! COLORYOURCOMPANY!

Gepubliceerd op: 12-05-2022

Het klinkt wat retorisch. Groei is juist voor de ondernemer inzetten op omzet en winst. Waarbij winst de weg effent naar meer investeringen en vervolgens naar meer groei. Groei is nodig om verder te ontwikkelen en verbeteren. Om relevant te zijn en vooruitstrevend. Dat is waarvoor je onderneemt. In mijn bijdrages benadruk ik dat vaak. 

GROEI IS ZOVEEL MEER 

Maar groei betekent in mijn ogen ook méér dan winstmaximalisatie alleen. Het is uitstekend voor bijvoorbeeld aandeelhouders, maar is het bedrijf er zelf ook gelukkig mee? Met alsmaar ’klassieke’ groei? Past zo’n houding nog wel in deze tijd? In een tijd van grote thema’s?

'Want stel je vindt verduurzaming belangrijk, dan is het heilzamer om bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoorde groei na te streven. Groei dus met een andere lading. Voor groei die meer rekening houdt met de omgeving, grondstoffen en circulariteit. Zeker ook omdat de overheid steeds strakker milieuregels aantrekt en handhaaft. Groei kent meerdere facetten. Het is om die reden goed te overwegen welke groeivorm bij jouw ambities past en bij het bedrijf. Omzet en winst volgen vanzelf wel.' 

BEREID JE KEUZE GOED VOOR 

Een nieuw groeipad uitstippelen voor de volgende fase, betekent een omslag in het bedrijf. Met de introductie van anders denken en werken. Met een daarbij passende identiteit. Met het enthousiasmeren van jouw teams en mensen voor draagvlak voor de nieuwe koers en strategie. In dit geval de keuze voor meer verduurzaming. Je moet dat als eigenaar, als leider van je bedrijf wel goed voorbereiden.

KIES WAT BIJ JE PAST 

Het draait om het maken van keuzes. Met gezonde groei in de basis, maar wellicht eentje die niet ten koste gaat ’van alles’. Voor zo’n reflectie is het verstandig je te oriënteren wie je daar het beste bij kan helpen. In je eentje alles doen is moeilijk, daarvoor is het te complex. Wanneer je op een punt komt, het maken van een juiste keuze voor nieuwe groei, help ik je met  ALWAYSTHESUN daar graag bij. En met het inrichten van het proces, dus met de stappen die daarop volgen. Persoonlijk, kleinschalig en energiek.  

VIND ANTWOORDEN 

Wat willen we, wat kunnen we en wat hebben we aan mogelijkheden zelf in huis? Ik help je met antwoorden te geven op dit soort vragen. Dat doe ik met mijn concept voor vooruitgang COLORYOURCOMPANY en met de hulp en inbreng van fantastische en kundige mensen waarover je kunt beschikken en die voor je klaar staan. Als één team dat je bedrijf een fase verder brengt.  

GRATIS VISIE-ONTWIKKELING 

Met een keuze voor groei breekt een nieuwe periode aan. Als mijn verhaal je aanspreekt wil ik je graag een handje op weg helpen. Met een uur gratis visie-ontwikkeling. Een quickscan over wat er speelt in jouw bedrijf, over wat er op je afkomt en punten die intern extra aandacht behoeven. Als appetizer voor nieuwe groei. Bel of whatsapp mij op 06 - 55 150 193 of stuur mij een mailtje: fred@alwaysthesun.nl 

ONTDEK MEER VOOR GROEI 

Kijk op mijn website alwaysthesun.nl en ontdek hoe je de groei van jouw bedrijf het beste inkleedt en wat er aan voorbereiding nodig is. Op van goed naar een geweldig bedrijf. Een bedrijf dat slim in groei investeert. Get ready!