• darkblurbg

EEN KLEURRIJKE START NAAR WEERBAARHEID EN GROEI!

Gepubliceerd op: 04-04-2024

Als je als leider al een tijd heb zitten broeden op volgende stappen is de lente het moment ze te ontvouwen. Je moet als leider in deze tijd vol op de pedalen om alert te reageren op alles wat de continuïteit van je bedrijf onzeker maakt. Daarom zijn een hoge mate van soepelheid en vooruitgang op de werkvloer geboden. Voor weerbaarheid en groei!

ZONDER DRAAGVLAK BEGIN JE NIETS! 

Om de werkvloer voor je nieuwe plannen mee te krijgen heb ik COLORYOURTEAM ontwikkeld. Een praktische training wars van wolligheid. Leidinggevenden en teamleiders stellen hun teams en mensen ermee in staat om snel beter, slimmer en wendbaarder te worden. Waardoor ze zelf eerder oplossingen aandragen voor de knelpunten die vooruitgang in de weg staan!

MAAK DE UITVOERING CONCREET!

Die concreetheid zit 'em vooral in hoe je het proces van vooruitgang in gang zet. Vaak is bekend wat er moet gebeuren. Maar te weinig over het hoe. COLORYOURTEAM geeft in de training expliciet antwoord op het hoe en wat er verder bij komt kijken.

LEIDERSCHAP STAAT VOOR DE ZAAK!

Overtuig met flair en steek mentaal de werkvloer een hart onder de riem en moedig aan waar het kan. COLORYOURLEADERSHIP is een coachingsprogramma waarin je leert hoe je bouwt aan een eigen persoonlijkheid en stijl die de werkvloer inspireert en motiveert om het beste uit zichzelf naar naar boven te halen.

Meer erover weten? Bel 06 - 55 150 193 of fred@alwaysthesun.nl 

Fred Zijnstra