• darkblurbg

DE LOCHAL IS EEN FASCINEREND GEBOUW!

Gepubliceerd op: 23-10-2023

Regelmatig ga ik erop uit om creativiteit op te doen, iets inspirerende op te zoeken. Zeker als het om werkplekken en werkomgevingen gaat.

Ik heb voorliefde voor industrieel-achtige dan wel karakteristieke gebouwen. Oude gebouwen die met zorgvuldigheid worden ingericht tot een duurzame en onderscheidende bestemming. Groen en stoer zeg ik maar!

Onlangs bezocht ik De LocHal-bibliotheek in Tilburg, een voormalige locomotief werkplaats. Een architectonisch pareltje. Het gebouw werd in 2019 verkozen tot World Building of the Year. Met een indrukwekkend interieur om inspiratie en beleving op te doen voor nieuwe kantooromgevingen en manieren van werken.

Ik kan iedereen aanraden om er een kijkje te gaan nemen, naast NS-Centraal. Voor mij is De LocHal creatieve input voor COLORYOURWORKSPACE, mijn interventie om werkplekken fysiek uitdagender en interessanter te maken. Ter verbetering van de performance van teams en mensen op de werkvloer. 

Wil je meer weten over mijn interventie, en wat het voor jou betekent? Kijk op alwaysthesun.nl. Bel of whatsapp mij op 06-55 150 193, fred@alwaysthesun.nl.

#COLORYOURWORKSPACE #ENERGIEKEWERKOMGEVING#COLORYOURTEAM #COLORYOURLEADERSHIP #ALWAYSTHESUN