• darkblurbg

COLORYOURTEAM VOOR GROEI NAAR GREEN!

Gepubliceerd op: 16-05-2024

Duurzaamheid is een big issue! Een klimaatneutraal Nederland staat hoog op de agenda. Ondernemingen moeten daarop voorsorteren. Bij grote bedrijven zit het al ver in hun DNA. Het middensegment heeft echter nog flinke stappen te zetten om kosten te verlagen, risico’s te minimaliseren, winsten veilig te stellen en hun reputatie te versterken.

ZET OM DIE KNOP!

Het gaat nu puur om een mindshift voor de toekomst, een verandering in leiding en gedrag op de werkvloer. Het sentiment, het maatschappelijk belang en het moment om in duurzaamheid te stappen. Overheid en financiële instellingen staan klaar om bij te springen. Maar zelf kan je ook al veel doen!

BETREK JE WERKNEMERS ERBIJ!

Met COLORYOURTEAM voor een betere performance op de werkvloer betrek je je teams en mensen bij duurzaamheidsinitiatieven. Met de interventie worden ze getraind in het bedenken, het inrichten en uitvoeren van de groene transitie. Pak nu een voorsprong op anderen die nog moeten beginnen. Of te laat beginnen. 

DOE HET ZORGVULDIG!

De overgang naar een duurzame omgeving is een zorgvuldig proces. Ik heb daarvoor de interventie en expertise bij de hand om het intern te faciliteren. COLORYOURTEAM FOR GREEN!