• darkblurbg

COLORYOURTEAM VOOR BETERE TEAM PERFORMANCE!

Gepubliceerd op: 20-01-2023

Zoom eens in op een willekeurige werkvloer. Onverminderd hoge werkdruk, personeel is niet te vinden, veeleisende klanten etc. En opeens is de koek op. Stress, uitval en werk blijft liggen. Gedoe! Doorgaans ligt gedoe niet zozeer aan de inhoud van het werk, teams weten wat ze moeten doen en wat er van ze verwacht wordt. Maar meer aan gebrek aan structuur in de uitvoering en in performance. En het sluimert al een tijdje!

GEDOE OP DE WERKVLOER 

Dat moet een keer worden opgelost. Een herbezinning, liefst geen langdurig traject waar resultaten ook nog eens onduidelijk zijn. Daar zijn voorbeelden genoeg van. Nee, een interventie die wel aan alle verwachtingen voldoet. Met dit mijn achterhoofd heb ik COLORYOURTEAM ontwikkeld, een Agile interventie om team performance te verbeteren! Want daar schort het vaak aan...

SCHERP KRIJGEN PERFORMANCE 

Voor COLORYOURTEAM heb ik drie bewezen interventies aan elkaar geknoopt. Naar één specifieke interventie genoeg voor herstel van duidelijkheid en verantwoordelijkheid op de werkvloer. Met een nieuw doel, een gewenste situatie. Voor rust, overzicht en focus op waardecreatie. Voor beter, slimmer en wendbaarder werken. Een interventie om de performance 'waar we het als team voor doen' weer op het netvlies te krijgen.

NIEUW!

COLORYOURTEAM is kleurrijk, energiek en concreet. Als er wat speelt op de werkvloer, denk eens aan deze oplossing. In mijn laatste nieuwsbrief SUNSHINENEWS besteed ik er uitgebreid aandacht aan. Ook op mijn website alwaysthesun.nl vind je alle details. Ga zeker eens kijken. En laat je overtuigen...

COLORYOURTEAM een nieuwe Agile interventie voor betere team performance. Ik hoop jullie nieuwsgierigheid met deze bijdrage te hebben aangewakkerd. Ben benieuwd naar jullie reactie.

 

#leiderschap #teamontwikkeling #werkomgeving #coloryourteam #agile #alwaysthesun