• darkblurbg
    LET'S INSPIRE!
  • darkblurbg

DE ZON ALS INSPIRATIEBRON

Ik ben Fred Zijnstra en ik heb veel organisaties geholpen met hun ambities en groei. Met de zon als inspiratie voor een andere manier van denken en werken. Door teams en mensen en leiders te motiveren om zichzelf blijvend te ontwikkelen en te verbeteren. Door altijd nieuwsgierig te zijn. Zodat ze hun persoonlijke dromen kunnen waarmaken voor een mooie toekomst. Ik vind het geweldig om daaraan te mogen bijdragen.    

 

.

Toen ik in 1997 als zelfstandig ondernemer begon, verscheen ALWAYSTHESUN al snel op mijn netvlies. Een naam die uitnodigt tot vrolijkheid, in de opgewekte kant van het leven. Zit het even tegen in het leven, dan is er gelukkig altijd de zon nog. De beste aanmoediging om met volle energie weer vooruit te kijken. 

 

SPECIALISATIES

Mijn basis is communicatie. Dat komt door mijn opleidingen, het werk bij diverse communicatiebureaus en bij Zilveren Kruis Achmea, waar ik Hoofd Communicatie was en staflid Raad van Bestuur. Als ondernemer, eerst in communicatie, bekwaamde ik mij later in verandermanagement, vitaliteit en leiderschap. Volgde studies, behaalde certificaties en deed veel best practices ervaringen op. Het resulteerde in Verandering en Teamontwikkeling en in Energiek Leiderschap als specialisaties.   

 

LEES MEER OVER MIJN PUBLICATIES 

 

OPLEIDINGEN

Psydos - Organisatie Workshops  ●  Yearth Academy - Vitaliteitsmanagement  ●  ICM - Teamcoaching  ●  Agile Consortium - Certified Agile/Scrum Foundation  ●  APMG Change Management - Certified Change Foundation & Practitioner  ●  SRM Communicatiemanagement & Marketingcommunicatie  ●  HEAO Communicatie 

 

.

.

TEAMS EN MENSEN EN LEIDERS VERDER HELPEN

Ik zet mijn specialisaties gericht in om teams en mensen en leiders verder te helpen. Met concrete stappen en zichtbare oplossingen. Ik motiveer en inspireer. Met het nemen van initiatieven. Met het draagvlak krijgen voor je plannen. Om daarmee bij te dragen aan het belangrijkste op de werkvloer: het plezier hebben in je werk! 

 

LEES MEER OVER MIJN OPDRACHTEN EN RESULTATEN 

 

PARTNERS

Ik beschik over een netwerk professionals op het gebied van organisatieontwikkeling, klantbeleving, individuele coaching, presentaties, interieurdesign, communicatie, onderzoek, trainingen en opleidingen. Het zijn mensen met uitstekende reputaties en bewezen diensten. Voor elke opdracht staat topteam in de startblokken.   

 

.