• darkblurbg

JOUW VERHAAL

Om de performance van jouw teams en mensen te verbeteren hebben ze een doel nodig, een ankerpunt waar zij zich naar kunnen richten. Een ankerpunt die de weerspiegeling is van wat jij wilt en nodig acht voor jouw bedrijf. Die weerspiegeling heeft een intrinsieke persoonlijke zijde als een extrinsieke zakelijke zijde. Daar vloeit jouw huidig leiderschap uit voort. Over hoe je bent, hoe je in het leven staat, je dromen, je ambities en over hoe je nu de werkvloer aanstuurt en motiveert. 

 

.

HET INTERVIEW

Voor toepassing van energiek leiderschap is het belangrijk om jouw weerspiegeling te leren kennen. Als vertrek voor de nieuwe visie voor groei. En wat er nodig is om naar de gewenste situatie te komen. Dat doe ik in een face-to-face interview. Het beeld dat ik van jou krijg leg ik naast het beeld dat jouw team en mensen van het bedrijf hebben en van jouw leiderschap. Welke zijn de overeenkomsten en welke de verschillen? En waaraan kun je werken?

 

EEN INSPIREREND INTERVIEW WANDELEND LANGS DE KUST 

 

.

HET PLAN

Die informatie wordt omgezet in een plan om jouw leiderschap om te buigen naar energiek leiderschap. Met een persoonlijkheid en stijl die je inzet voor draagvlak van je ideeën en visie. In het plan is veel ruimte voor jouw personal branding, overtuiging en boodschap. Het doel is dat je een inspiratiebron wordt voor anderen. Met je kleding, uitstraling, energie en enthousiasme. Met contact maken en het schenken van vertrouwen. Een energiek leider waaronder je graag wilt werken.  

 

.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

De interventie COLORYOURLEADERSHIP is geen coachingstraject. Het is een no-nonsens interventie waar je inzichten, adviezen en handvatten krijgt aangereikt om beter te worden. Je leert er enorm veel van en het is ook heel uitdagend om te doen. Je wordt begeleid door uitmuntende professionals die hun vak verstaan.

 

PERSOONLIJKHEID, STIJL, BRANDING, ZAKELIJKHEID EN VISIE IN ÉÉN INTERVENTIE VOOR ENERGIEK LEIDERSCHAP 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

 

FRED ZIJNSTRA