• darkblurbg
    LET'S LEAD

'Om de performance van jouw energieke teams te verbeteren hebben ze een doel nodig, een ankerpunt waar zij zich naar kunnen richten. Een ankerpunt die de weerspiegeling is van wat jij wilt en nodig acht voor jouw bedrijf. Die weerspiegeling heeft een intrinsieke persoonlijke zijde als een extrinsieke zakelijke zijde. Daar vloeit jouw huidig leiderschap uit voort. Over hoe je bent, hoe je in het leven staat, je dromen, je ambities en over hoe je nu de werkvloer aanstuurt en motiveert.' 

 

.

DE INSPIRATIE

Voor toepassing van energiek leiderschap is het belangrijk om jouw weerspiegeling te leren kennen. Als input voor de nieuwe visie naar weerbaarheid en groei. Dat doe ik in een persoonlijk interview. Het beeld dat daaruit volgt leg ik naast het beeld dat de werkvloer heeft van jouw ambities en visie. Welke zijn de overeenkomsten, welke de verschillen en waaraan kun je werken? Dat zetten we om in een plan.   

 

'EEN INSPIRERENDE GESPREK LANGS DE KUST' 

 

.

DE UITVOERING

Alle relevante informatie wordt omgezet in een plan om jouw leiderschap om te buigen naar energiek leiderschap. Met een persoonlijkheid en stijl die je inzet voor draagvlak van je ideeën en visie. In het plan is veel ruimte voor jouw personal branding, overtuiging en boodschap. Het doel is dat je een inspiratiebron wordt voor anderen. Met jouw uitstraling, energie en enthousiasme. Een energiek leider waaronder je graag wilt werken.  

 

.

WAT LEVERT DE COACHING OP?

UITSTRALING, PERSOONLIJKHEID EN STIJL 

Je krijgt zelfinzicht, vertrouwen, bekwaamheid en omgangsvormen aangereikt. De interventie stelt je in staat om de beste beslissingen te nemen voor weerbaarheid en groei van jouw bedrijf. Je wordt daarbij geadviseerd en begeleid door uitmuntende professionals die allen een kei zijn in leiderschapsontwikkeling.  

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE PRESENTATIE >

 

.

ENERGIEKE TEAMS

Om met energiek leiderschap weerbaarheid en groei over te brengen op jouw teams en mensen zullen ze er zelf mee aan de slag moeten. Aan de slag met het verbeteren van hun performance. Daar is een uitgekiend trainingsprogramma voor opgezet. Om ze beter, slimmer en wendbaarder te maken. 

GA NAAR ENERGIEKE TEAMS > 

 

LET'S LEAD

ALLES WETEN OVER COLORYOURLEADERSHIP EN HET COACHINGSTRAJECT? 

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

FRED ZIJNSTRA