• darkblurbg
    LET'S LEAD

'Om de performance van jouw energieke teams te verbeteren hebben ze een doel nodig, een ankerpunt waar zij zich naar kunnen richten. Een ankerpunt die de weerspiegeling is van wat jij wilt en nodig acht voor jouw bedrijf. Die weerspiegeling heeft een intrinsieke persoonlijke zijde als een extrinsieke zakelijke zijde. Daar vloeit jouw huidig leiderschap uit voort. Over hoe je bent, hoe je in het leven staat, je dromen, je ambities en over hoe je nu de werkvloer aanstuurt en motiveert.' 

 

.

DE START

Voor toepassing van energiek leiderschap is het belangrijk om jouw ambities goed te leren kennen. Als ondergrond voor de nieuwe visie naar weerbaarheid en groei. Dat doe ik in een persoonlijk interview. Het beeld dat daaruit volgt leg ik naast het beeld dat de werkvloer op dit moment heeft van jou en de organisatie. Welke zijn de overeenkomsten, waar zijn verschillen en aan welke punten kun je werken om noodzakelijk draagvlak te krijgen? 

 

'EEN VERHELDEREND GESPREK LANGS DE KUST' 

 

.

HET PLAN

Alle relevante informatie wordt omgezet in een actieplan om jouw huidig leiderschap om te buigen naar energiek leiderschap. Bouwen aan een persoonlijkheid en stijl die aansluiten op de  gewenste ambities voor draagvlak. Met veel aandacht voor jouw personal branding, overtuiging en presentatie. Het doel is dat jij de inspiratiebron wordt voor anderen! Een bron van energie, enthousiasme en modern leiderschap voor vooruitgang.  

 

.

HET RESULTAAT

Jouw huidige leiderschap wordt verrijkt met zelfinzicht, vertrouwen, bekwaamheid en omgangsvormen. De interventie stelt je in staat om de beste beslissingen te nemen voor weerbaarheid en groei. Je wordt geadviseerd en begeleid door uitmuntende professionals die allen een kei zijn in personality en leiderschapsontwikkeling.  

NEEM CONTACT OP VOOR EEN INHOUDELIJKE PRESENTATIE >

 

.

TRUSTED ADVISOR

Energiek leiderschap is a way of life, een manier van leven waar je naar toe groeit. En vervolgens ook dient te onderhouden. Veranderingen nopen elke keer tot nieuwe aanpassingen. Het is daarom goed een betrouwbare adviseur in de arm te hebben die je op het spoor houdt, kunt raadplegen en helpt om je energiek leiderschap blijvend op niveau te houden. Neem met mij gerust contact om het idee van een trusted advisor te bespreken. 

 

.

LET'S LEAD

ALLES WETEN OVER DE PERSONALITYTRAINING?

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193 of via contact 

FRED ZIJNSTRA