• darkblurbg
  • darkblurbg

ZOEKEN NAAR DE IDEALE BALANS 

Aandacht, waardering en autonomie! Een cultuur op de werkvloer waar leren en verbeteren de organisatie pro-actiever maakt. Waar teams en mensen in staat worden gesteld optimaal waarde te creëren voor hun klanten vanwege de ideale balans op de werkvloer. Een balans in MENS, WERK en OMGEVING. Een verfijnd samenspel tussen teams en mensen en energiek leiderschap. 

 

MENS

Bij MENS gaat het om de ruimte die teams en mensen krijgen om verantwoordelijkheid voor elkaars werk te nemen. Door met elkaar doelen te stellen en afspraken te maken. En als energiek leider te vertrouwen op hun prestaties en betrokkenheid. Daarbij horen gevoelens van veiligheid, waardering, autonomie, groeimogelijkheden, afwisseling in werk en goede arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten: ruimte voor beweging en tijd voor rust, ontspanning en reflectie.  

 

.

WERK

WERK is leren en continue verbeteren. Om sneller tot innovatieve ideeën te komen, producten te maken en de klant voorop te stellen. Door ervaringen te delen, verspilling op de werkvloer tegen te gaan en onduidelijkheden weg te nemen. Het gaat hier om het stimuleren van bevlogenheid en plezier. Met voor iedereen de goede werkmethodiek, afstemming en inrichting. Overal voel je de energie. 

 

.

OMGEVING

Teams en mensen gedijen in een OMGEVING die motivatie, inspiratie en samenwerking fasciliteert. Met locaties en zones - ook buiten kantoor - om te werken, te ontmoeten, te vergaderen en te brainstormen. Waarbij de identiteit, waar we ons ook bevinden, aanwezig en voelbaar is: over wie we zijn, onze missie, wat we doen en hoe we onze doelen bereiken. Door vooruitstrevende werkomgevingen transformeren kantoren in plekken om af te spreken en voor sociaal contacten. 

 

.

.

[COVID-19]

Door de pandemie is het werk flink verschoven van kantoor naar thuis. Werken op afstand via videocalls vergen nieuwe vaardigheden en samenwerking. Door anders te denken en te werken ontstaat een ander patroon en verantwoordelijkheid. Een werk/privé balans die leert om te sturen op vertrouwen. Niet op controle en angst. Onderzoek wijst uit dat de arbeidsproductiviteit er op vooruit gaat, de rust toeneemt en de betrokkenheid zelfs groter maakt.

 

ENERGIEK LEIDERSCHAP

Een werkvloer met de ideale balans in MENS, WERK en OMGEVING maakt alleen kans, wanneer jij als leider daar de wegbereider ervoor bent. Met overtuiging, flair en enthousiasme. Daar is dus energiek leiderschap bij nodig. Het programma IMPROVEYOURSTYLE is daar helemaal voor ingericht. 

 

LEES MEER OVER ENERGIEK LEIDERSCHAP EN IMPROVEYOURSTYLE 

 

.

.