• darkblurbg
    LET'S DESIGN!

SAMENSPEL VOOR EEN IDEALE BALANS 

Aandacht, waardering en autonomie! Een cultuur waar leren en verbeteren de organisatie pro-actiever maakt. Met de focus op het optimaal waarde creëren voor de klanten. Het uit zich in een ideale balans in MENS, WERK en OMGEVING op de werkvloer. Een energiek samenspel tussen teams en mensen en leiderschap. Het kan!

IEDEREEN WIL GRAAG BIJ EEN GEWELDIG BEDRIJF HOREN EN WERKEN

 

MENS

VERTROUWEN EN AUTONOMIE

Bij MENS gaat het om de ruimte die teams en mensen krijgen om verantwoordelijkheid voor elkaars werk te nemen. Door met elkaar doelen te stellen en afspraken te maken. En als energiek leider te vertrouwen op hun prestaties en betrokkenheid. Daarbij horen gevoelens van veiligheid, waardering, autonomie, groeimogelijkheden, afwisseling in werk en goede arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten: ruimte voor beweging en tijd voor rust, ontspanning en reflectie.  

 

.

WERK

INNOVATIE EN VERNIEUWING

WERK is leren en continue verbeteren. Om sneller tot innovatieve ideeën te komen, producten te maken en de klant voorop te stellen. Door ervaringen te delen, verspilling op de werkvloer tegen te gaan en onduidelijkheden weg te nemen. Het gaat hier om het stimuleren van bevlogenheid en plezier. Met voor iedereen de goede werkmethodiek, afstemming en inrichting. Overal voel en proef je de energie. 

 

.

OMGEVING

 OPEN EN ONTMOETEN

Teams en mensen gedijen in een OMGEVING die motivatie, inspiratie en samenwerking faciliteert. Een duurzame omgeving waarin de identiteit van het bedrijf sterk voelbaar is. Een identiteit waar we ons graag bij willen aansluiten en ons prettig bij voelen. In zo’n omgeving presenteren we maximaal. Ontmoeten we, overleggen we, ontplooien we ons en bereiken we onze doelen voor optimale waardecreatie. Een werkplek waar je graag wilt zijn en die past bij jouw overtuiging.  

 

.

.

.

.

HYBRIDE WERKOMGEVING 

Vanwege de COVID-19 pandemie is het werk flink verschoven van kantoor naar thuis. Werken op afstand via videocalls vergen nieuwe vaardigheden en samenwerking. Door anders te denken en te werken ontstaat een ander patroon en verantwoordelijkheid. Een werk/privé balans die leert om te sturen op vertrouwen. Niet op controle en angst. Onderzoek wijst uit dat de arbeidsproductiviteit er op vooruit gaat, de rust toeneemt en de betrokkenheid zelfs groter maakt.

 

ENERGIEK LEIDERSCHAP

Een werkvloer met de ideale balans in MENS, WERK en OMGEVING maakt alleen kans van slagen, wanneer jij als leider daar de wegbereider voor bent. Een energieke leider, vitaal met flair en overtuiging. Met leiderschap dat het gevoel overbrengt bij een geweldig bedrijf te horen en bij te werken.

Mijn programma IMPROVEYOURSTYLE stoomt jou daar helemaal klaar voor. 

 

LEES MEER OVER ENERGIEK LEIDERSCHAP EN IMPROVEYOURSTYLE 

 

.

.