• darkblurbg

WERKOMGEVING ALS ZUURSTOF VOOR CREATIVITEIT

 

Vitale en bevlogen medewerkers staan meer open om met elkaar te gaan samenwerken. En ook meer open om het werk anders in te richten. Een moderne organisatie stuurt aan op resultaat en veel minder op aanwezigheid.

 

 

Dat betekent dat medewerkers met elkaar zelf het werk verdelen en daarover afspraken maken. Natuurlijk op tijd opleveren, maar minder volgens traditionele patronen. De techniek helpt daarbij, op afstand vergaderen is heel gewoon, werkplekken hoeven ook niet op elk moment bezet te zijn. We kunnen beter onze tijd en beschikbaarheid indelen. Met meer ruimte voor een goede privé/werkbalans.  

 

ZELFSTANDIG EN GECONCENTREERD WERKEN 

 

Het Nieuwe Werken faciliteert medewerkers om zelfstandig en zonder teveel controle van bovenaf hun werk te doen. Vitale en bevlogen medewerkers pakken ook een nieuwe omgeving makkelijker op.

 

 

Kantoren van ‘toen’ zijn nu inspirerende werkomgevingen waar van alles gebeurt. Door slim werkplekken in te delen, kun je werken waar en wanneer je maar wilt. Als je inspiratie hebt, is er ook een voorziening voor. En veel efficiëntie is te behalen uit het maken van goede afspraken over vergadertijd, schone bureau’s en elkaars aanwezigheid.    

 

 

CREATIVITEIT STIMULEERT WERKSFEER 

 

Een energieke werkomgeving bevordert een goede sfeer met collegialiteit, transparantie en interactie. Als het klimaat vertrouwen oproept brengen teams en mensen sneller nieuwe ideeën voor veranderingen in. Er wordt gebrainstormd en gediscussieerd. Over nieuwe technologieën en ontwikkelingen en hoe daarop het beste in te haken is. Er is samenwerking tussen verschillende afdelingen. Teams worden sneller eigenaar van de veranderingen die ze zelf aandragen.

   


    

DE VOORDELEN 

● STIMULANS VOOR OPTIMALE PRESTATIES ● INSPIRATIE VOOR IDEEËN EN CREATIVITEIT ● EFFICIËNTER MET ELKAAR WERKEN  ● VISITEKAARTJE VOOR DE ONDERNEMING ● FLINKE BESPARING OP HUISVESTINGSKOSTEN MOGELIJK 

 

 

ALWAYSTHESUN RICHT EEN NIEUWE WERKOMGEVING VOOR U IN 

 

Vitaler werken kan niet zonder aanpassing van de werkomgeving. Visies en identiteit winnen aan kracht als medewerkers en teams daadwerkelijk zien waar de moderniseringsslag toe leidt. Een energieke werkomgeving motiveert om vitaal te zijn en tegelijkertijd efficiënt en doelbewust te werken. Alwaysthesun richt een nieuwe werkomgeving voor u in. En helpt vervolgens uw medewerkers om eraan te wennen en ook om nieuwe vormen van werken, zoals Agile, te omarmen.