• darkblurbg

BEVLOGENHEID ALS INSPIRATIE  

 

Mensen moeten langer doorwerken. Er is schaarste aan goed personeel. In sommige sectoren is de werkdruk hoog en daarmee ook het ziekteverzuim. Daarbij komt dat bedrijven  aantrekkelijk moeten zijn voor jonge mensen, noodzakelijk voor nieuw bloed, nieuwe inzichten en kennis.

 

 

Bij vitale bedrijven staan bevlogen medewerkers centraal. Door hun energie, plezier en flexibiliteit helpen ze bedrijven aan meer vooruitgang en winst. En ze steken elkaar aan. Oudere werknemers worden erdoor gestimuleerd. Het is voor de continuïteit en wendbaarheid uitermate belangrijk te investeren in het welzijn en de bevlogenheid van de eigen medewerkers.

 

MEER ENERGIE OP DE WERKVLOER 

 

Mensen die goed in hun vel zitten presenteren beter. Meer bewegen, goed slapen, gezond eten en vaker de fiets nemen naar kantoor. Fitte mensen hebben meer energie en krijgen zaken sneller voor elkaar, zijn betrokken en nemen eerder hun verantwoordelijkheid.

 

 

Medewerkers met een sterke fysieke en mentale gesteldheid komen ook sneller tot samenwerking, halen voldoening uit elkaar en zien kansen. Ideeën en innovaties worden met name in vitale en groene omgevingen geboren. Vitaliteit is de basis van de vooruitgang en de weerbaarheid op veranderingen.

 

 

BEWEGEN IS GOED, MEER BEWEGEN IS BETER  

 

 

DE VOORDELEN 

● MEER GELUK IN HET WERK ● VOLDOENING UIT ELKAAR ● MINDER ZIEKTEVERZUIM  ● HOGERE ARBEIDSPRODUCTIVITEIT ● AANZIENLIJKE VERBETERING VAN HET BEDRIJFSRESULTAAT 

 

 

ALWAYSTHESUN HELPT OM VITALER TE WERKEN 

 

Alwaysthesun helpt jouw medewerkers om vitaler en wendbaarder te worden en het werk daarop af te stemmen. Door met elkaar aan de slag te gaan in workshops en brainstormsessies. Aan de hand van een gezamenlijke visie op vitaliteit en werk ontstaat een concreet beeld waarop interventies kunnen plaatsvinden. Medewerkers worden vanaf het eerste moment actief bij de omslag en verandering betrokken. Draagvlak maakt de weg vrij voor succes!  

VITALITEIT EN NIEUWS >>>

 

 

CONTACT >>>