• darkblurbg

BEVLOGENHEID ALS INSPIRATIE  

 

Mensen moeten langer doorwerken. Er is schaarste aan goed personeel. In sommige sectoren is de werkdruk hoog en daarmee ook het ziekteverzuim. Daarbij komt dat organisaties aantrekkelijk moeten zijn voor jonge mensen, noodzakelijk voor nieuwe inzichten en kennis.

 

 

Bij vitale organisaties staan bevlogen medewerkers centraal. Door hun energie, plezier en flexibiliteit helpen ze bedrijven aan meer vooruitgang en winst. Het is voor de continuïteit dus uitermate belangrijk te investeren in het welzijn en bevlogenheid van de eigen medewerkers.

 

MEER ENERGIE OP DE WERKVLOER 

 

Mensen die goed in hun vel zitten presenteren beter. Meer bewegen, goed slapen, gezond eten en  vaker de fiets nemen naar kantoor. Fitte mensen hebben meer energie en krijgen zaken sneller voor elkaar, zijn betrokken en nemen hun verantwoordelijkheid.

 

 

Medewerkers met een sterke fysieke en mentale gesteldheid komen ook eerder tot samenwerking, halen voldoening uit elkaar en zien kansen. Ideeën en innovaties worden eerder in vitale en groene omgevingen geboren. Vitaliteit is de basis van de vooruitgang en de weerbaarheid op veranderingen.

 

BEWEGEN IS GOED, MEER BEWEGEN IS BETER  

 

 

DE VOORDELEN 

● MEER GELUK IN HET WERK ● VOLDOENING UIT ELKAAR ● MINDER ZIEKTEVERZUIM  ● HOGERE ARBEIDSPRODUCTIVITEIT ● AANZIENLIJKE VERBETERING VAN HET BEDRIJFSRESULTAAT 

 

 

ALWAYSTHESUN MAAKT UW ORGANISATIE VITALER 

 

Alwaysthesun helpt uw medewerkers om vitaler te worden en het werk daarop af te stemmen. Door met elkaar aan de slag te gaan in workshops en brainstormsessies. Aan de hand van een gezamenlijke visie op vitaliteit en werk ontstaat een concreet beeld waarop interventies kunnen plaatsvinden. Medewerkers zijn vanaf het eerste moment actief bij de omslag en verandering betrokken. Uiteindelijk vindt een gedragsomslag plaats en wordt vitaliteit als nieuwe denk- en werkwijze in de organisatie opgenomen.