• darkblurbg

IK HELP U OM EEN STAP VOORWAARTS TE ZETTEN 

 

Ik ben Fred Zijnstra en in 1997 startte ik met Alwaysthesun. De zon als leidraad voor energie, beweging en positiviteit. Na mijn studie communicatie ben ik in het reclamevak gerold en maakte ik veel landelijk campagnes bij reclameadviesbureaus. Dat wakkerde ook mijn creativiteit aan. Met werkbare concepten complexe vraagstukken oplossen. Als hoofd communicatie bij Zilveren Kruis Achmea deed ik veel ervaring op met bestuur en interne communicatie. Daar leerde ik het belang van draagvlak kennen om campagnes succesvol van de grond te krijgen. 

 

  

Als zelfstandig ondernemer legde ik mij na verloop van tijd toe op verandermanagement. Een verrijking van de communicatie die ik deed voor tal van opdrachtgevers. Daar heb ik vervolgens het inrichten van inspirerende werkomgevingen aan toegevoegd. In mijn optiek het fysieke bewijs dat er ook veranderd wordt. 

 

MET VITALITEIT EN EEN NIEUWE WERKOMGEVING 

 

Samen met Vitaliteit en Het Nieuwe Werken heb ik een concept ontwikkeld om organisaties te transformeren naar uitdagende en wendbare omgevingen waar medewerkers graag bij willen horen en werken. Waar ze tot mooie dingen toe in staat zijn voor het bedrijf, voor de samenleving en zeker ook voor zichzelf. Daar haal ik veel voldoening uit. En is ook erg leuk om te doen.

 

EN DE BESTE PROFESSIONALS  

 

Ik werk in een partnerorganisatie om zaken gerealiseerd te krijgen. Ik ben van mening dat het bij elkaar brengen van de juiste expertises en specialisaties de beste resultaten bereikt kunnen worden, snel en efficiënt. Mijn partners zijn professionals met bewezen diensten en ervaring. Zij leveren topwerk af op het gebied van architectuur, projectinrichting, human resources, onderzoek en coaching. Met mijn vaste groep van specialisten zorg ik voor een uitmuntend eindresultaat. 

 

UITGELICHT 

Ik werk sinds vijf jaar samen met Anna Konshina van Office DNA. Met haar werk ik samen op het gebied van huisvesting en inrichting van werkomgevingen. 

 

OFFICE DNA 

Anna Konshina is eigenaar van Office DNA. 'Ik ben afgestudeerd in de architectuur bij de Academie van Bouwkunst in Moskou en in projectmanagement bij CUOA Business School in Vicenza, Italië. Mijn specifieke expertise ligt in het combineren van organisatiekunde en architectuur. Ik ben ervan overtuigd dat een efficiënte en inspirerende huisvesting het gedrag van mensen beïnvloedt en leidt tot betere bedrijfsresultaten. Verder heb ik sterke affiniteit met esthetiek en belevingsaspecten van een gebouw en kan mij goed inleven in het gedrag van de gebruikers.'  

'Voordat ik in 2012 Office DNA begon werkte ik 10 jaar bij Veldhoen + Company. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 50 projecten gedaan voor verschillende commerciële, overheids- en non-profit organisaties.' 

 

Op het gebied van onderzoek over 'wat er werkelijk speelt op de werkvloer' werk ik samen met Leo Dijkema 

 

SYNTHETRON  

Leo Dijkema is managing partner bij Synthetron. 'Na mijn marketingstudies (HES en NIMA-C) werkte ik als projectleider bij Indumar marktonderzoek. Daarna bij Shell in Sales, Finance, Marktonderzoek (hoofd marktonderzoek van de Benelux), Marketing Planning (Benelux, Oostenrijk, Ierland) en Retail strategy Europa. Sinds 2004 ben ik verbonden aan Synthetron en verantwoordelijk voor werving en projecten bij Nederlandse bedrijven, in nationale en internationale settings en bij de overheid.  

'Synthetron heeft een nieuwe stijl tevredenheidsonderzoek ontwikkeld om te achterhalen wat er werkelijk speelt op de werkvloer. Medewerkers gaan online met elkaar in dialoog over bijvoorbeeld plezier en verbeteringen op het werk. Deze online methode is ideaal om een visie te verrijken en meer kracht te geven.' 

       

CONTACT >>>