VERBETEREN? MOTIVEER EERST JEZELF!

Gepubliceerd op: 23-03-2021

We merken natuurlijk allemaal dat we in permanente verandering zijn, van alles komt op ons af. De pandemie, CO2-uitstoot, binnenkort weer verkiezingen. Sommige sectoren gaan booming, anderen sabbelen om rond te komen. Daarbij verandert onze kijk op werken, thuis en op kantoor. We weten het, we moeten ons aanpassen, ons verbeteren. Hoe?

NEEM ZELF HET VOORTOUW
Het fenomeen ’veranderen’ lijkt vaak een onoverkomelijke drempel. Het is heel simpel: als jij wilt dat jouw bedrijf wendbaarder wordt - lees zich aanpast - moet jij als leider het voortouw nemen. Bewegen begint eerst bij jou, met leiderschap en voorbeeldgedrag. Pas dan kun je je teams en mensen overtuigen om ook mee te doen.

WERK AAN JE PERSOONLIJKHEID EN STIJL
Die drempel te slechten start met een goede persoonlijke motivatie. Door eerst jezelf te overtuigen van de noodzaak van aanpassen en verbeteren. 'Ja ik wil het". Daarna win je iedereen voor je.

Motivatie is de eerste stap uit mijn programma IMPROVEYOURSTYLE voor een aansprekende persoonlijkheid en stijl. Benieuwd naar de volgende stap? Kijk op alwaysthesun.nl. Op weg naar Energiek Leiderschap! #alwaysthesun#improveyourstyle #leiderschap

Blijf optimistisch!