PERSOONLIJKHEID EN STIJL, ONMISBAAR VOOR LEIDERSCHAP

Gepubliceerd op: 24-02-2021

Mensen ogen nerveuzer. Niet alleen op straat, maar ook op kantoor. Natuurlijk door corona, maar het is al langer aan de gang. Steeds efficiënter moet het. Nieuwe standaarden voor slimmer en doelmatiger werken. Steeds ingewikkelder werd het. Met onzekerheid op de werkvloer en druk op de productie. De lat ligt hoog. Wie behoudt op dat moment het overzicht en neemt de verantwoording voor zaken die uit de rails dreigen te lopen?

De pandemie en het maar weinig nemen van verantwoordelijkheid als het moet - we kennen de voorbeelden - spoorden mij aan om na te denken over een nieuw product. Waar nervositeit en onzekerheid heersen, hebben mensen behoefte aan duidelijkheid en richting. Behoefte aan een sturende hand. Een helpende hand eigenlijk..

DE WERKVLOER KIJKT NAAR JOU

Medewerkers kijken in tijden van spanning - zo leert mijn ervaring - vooral naar boven, naar hun broodheer. Naar de aanvoerder van het bedrijf die de juiste dingen zegt en doet. Het geeft houvast, nu even geen zelfsturing. Prima, de leider zelf moet dan wel de bereidheid tonen om verantwoording naar zich toe te trekken. Door te zeggen: ’die kant gaan we op’. En zoiets met overtuiging uitdragen. Het is niet iedereen gegeven.

PROGRAMMA VOOR PERSOONLIJKHEID EN STIJL

Verantwoordelijkheid nemen als leider, betekent je kwetsbaar opstellen. Kritiek is vaak niet van de lucht. Onzekerheid sluipt erin. Neem ik goede beslissingen? Krijg ik mijn plannen over de bühne? Om die dilemma’s te pareren heb ik IMPROVEYOURSTYLE ontwikkeld.

Het is een programma waarmee leiders hun persoonlijkheid en stijl aansprekender maken. Waardoor ze zaken met flair en daadkracht gedaan krijgen. Teams en mensen de weg wijzen naar andere tijden. Het leren en verbeteren stimuleren, en balans op de werkvloer herstellen.

MAAK VAN JEZELF IETS UNIEKS! 

IMPROVEYOURSTYLE is een transitie van gewoon leiderschap naar energiek leiderschap. Het soort leiderschap dat zelfbewustheid en vertrouwen uitstraalt. Door te focussen op een unieke persoonlijkheid en stijl. Het maakt je opvallender en zichtbaarder. Teams en mensen omarmen jouw optreden, worden rustiger en nemen dingen eerder van je aan.

IMPROVEYOURSTYLE prepareert jou voor een nieuwe rol. De rol van energiek leider. Met een benadering die inhoudelijk afwijkt van de bekende aanbieders die overal te vinden zijn. Inlevend, motiverend en je krijgt een uitstraling mee. 

Spreekt mijn verhaal je aan? Wil je direct weten over hoe en wat? Ik vertel het je graag. Bel me gerust: 06 55 150 193. Mailen kan ook: fred@alwaysthesun.nl 

Blijf optimistisch!