KOM IN BEWEGING EN VERNIEUW!

Gepubliceerd op: 22-10-2020

02-07-2020. Nu 'alles van het slot gaat' bestaat de neiging om terug te vallen naar het vertrouwde van voor de epidemie. Logische gedachte, het biedt houvast. Maar maak je je daarmee als organisatie ook minder kwetsbaar voor de toekomst?

MAAK RUIMTE VOOR INNOVATIE!
Ik kijk naar mijzelf. Ook ik moet mij als iedereen 'draaiende' houden. Terugvallen op wat ik eerder deed brengt mij echter niet verder, maakt mij niet beter. Tijden veranderen te snel - kijk eens wat ons overkomt - en daarom moet ik wel meebewegen, lenig zijn en kansen zien. Het beste dat mij helpt naar de toekomst, is innoveren! Blijvend vernieuwen dus!

EN BLIJF ONTDEKKEN!
Ik neem mee wat ik goed kan, leer bij, oefen en voeg daar nieuwe vaardigheden aan toe. Over vitaliteit en weerbaarheid bijvoorbeeld. Op die manier probeer ik relevant te blijven voor mijn opdrachtgevers. En belangrijk: ook relevant te blijven voor mijzelf.

De echte houvast zit in tijdig verantwoordelijkheid nemen, in vernieuwing en in waarde toevoegen. Ik denk dat die gedachte nu voor veel bedrijven opgaat. Handel ernaar, de tijd is er rijp voor en doe het gewoon! Ik deed het zelf ook en het voelt goed. ALWAYSTHESUN: http://bit.ly/2VgTSsT

Stay positive!