• darkblurbg
    LET'S IMPROVE!

DE MODULES VAN HET PROGRAMMA

De modules MOTIVATIE, PRESENTATIE, COMMUNICATIE en VISUALISATIE vloeien op natuurlijke wijze in elkaar over en zijn zo opgezet dat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. Je wordt in elke module geholpen, begeleid en geadviseerd door zeer ervaren en bevlogen professionals uit de praktijk. 

 

.

MOTIVATIE

IK WIL HET 

In deze module gaat het om zelfreflectie van je waarden en normen. Over wat jij belangrijk vindt in het leven, over je idealen en overtuigingen. Over hoe jouw huidige persoonlijkheid en stijl zich uitstrekken op de werkvloer en hoe je teams en mensen en stakeholders daar tegen aankijken. Het gaat over je gedrag. Wat zou een mentale en fysieke omschakeling betekenen, als je je anders opstelt op de werkvloer en je opnieuw inleeft in behoeftes en verlangens van anderen? Ja, ik wil het doen!

 

PRESENTATIE

IK DOE HET 

Jouw motivatie krijgt een vervolg in je presentatie, je houding, het contact maken en in je uitstraling op de werkvloer. Formeel als het moet, losser bij andere gelegenheden. Met een doortastende stijl die tegelijk elegantie en flair oproept. Daar horen bij: het aanmoedigingen van je teams en mensen, je gezicht laten zien bij ontmoetingen, benaderbaar zijn en het gesprek aangaan. Je fysieke aanwezigheid - ook in kleding en verzorging - werkt aanstekelijk 'to run for the extra mile'.  

 

COMMUNICATIE

IK VERTEL HET 

Hier ontvouw je je plannen en de stappen die je wilt nemen. Jouw boodschap in het verlengde van MOTIVATIE en PRESENTATIE. Een boodschap die aansluit op jouw gevormde persoonlijkheid en stijl. Je brengt duidelijk over wat je wilt en wat je van anderen verwacht, geloofwaardig én aansprekend. Geen dictaat van boven, maar sturen op feedback voor aanpassingen en verbeteringen. Jouw boodschap doet een appél op ieders inzet. Jij staat voor de zaak en iedereen begrijpt dat. 

 

VISUALISATIE

IK LAAT HET ZIEN 

Op de werkvloer voorzie je in de randvoorwaarden waar jouw teams en mensen optimaal onder gedijen. Het is de context, de weerspiegeling van jouw energiek leiderschap. Met een beleving en sfeer die aanspreken en waar vernieuwingen het licht zien. Zichtbaar en tastbaar. Met de goede mensen op de juiste plekken. In deze module stel je jouw ideale balans in MENS, WERK en OMGEVING samen. Hier laat aan iedereen zien wat energiek leiderschap betekent.  

 

.

.

.

IMPROVEYOURSTYLE VERANDERT LEIDERS IN ENERGIEKE LEIDERS

IMPROVEYOURSTYLE maakt je persoonlijkheid en stijl op alle fronten aansprekender. Als je besluit deel te nemen aan het programma, wordt aan de hand van jouw wensen en behoeften een persoonlijk plan opgesteld. Een plan over wat in jouw situatie nodig is, over de intensiteit van de modules en je persoonlijke ambities en doelen. Waarbij ook een aanvullende begeleiding voor na het programma aan de orde komt. We gaan met elkaar een mooi traject in. Met jou straks als energiek leider!   

 

WIL JIJ OOK GAAN VOOR ENERGIEK LEIDERSCHAP?

Bel of whatsapp mij op 06 55 150 193, of via contact  

FRED ZIJNSTRA